24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Σάββατο

ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ.... OYTE O ΜΟΥΖΑΛΑΣ, ΟΥΤΕ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...




Κατηγορηματικός απέναντι στο ενδεχόμενο αποχώρησης από την κυβέρνηση των κ.κ. Καμμένου και  Μουζάλα ...
εμφανίστηκε το βράδυ της Πέμπτης ο Αλέκος Φλαμπουράρης ο οποίος σε νέες του ..δηλώσεις εξέφρασε την άποψη ότι «το γυαλί δεν έχει ραγίσει και δε θα σπάσει».

Μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή Live News, του Etv ο υπουργός Επικρατείας είπε χαρακτηριστικά πως «ούτε ο κύριος Μουζάλας ούτε ο κύριος Καμμένος θα φύγει» και πρόσθεσε: «αν θέλετε, κατά τη γνώμη τη δική μου το γυαλί δεν έχει ραγίσει και δε θα σπάσει. Διότι προέχουν πολύ περισσότερο τα κρίσιμα προβλήματα που έχει ο ελληνικός λαός».

Μάλιστα, σχετικά ερωτηθείς σχετικά με το γεγονός ότι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας μοιάζει αδιάλλακτος και επιμένει να ζητά την αποπομπή του Γιάννη Μουζάλα, ο κ. Φλαμπουράρης τόνισε πως η πραγματικότητα λέει ότι δεν μπορεί αυτή την κρίσιμη περίοδο να υπάρξουν εξελίξεις.

«Για θέματα που είναι μεν σοβαρά και κατανοώ την στάση των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Αλλά νομίζω και ότι ο κύριος Καμμένος θα βάλει μπροστά τα θέματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία», σημείωσε. Στο σημείο αυτό, μάλιστα, ανέφερε πως υπάρχει μία σκέψη να γίνει υπουργείο αυτό της Μεταναστευτικής Πολιτικής, ωστόσο διευκρίνισε πως «σε πρώτη φάση δεν προχωράμε στην δημιουργία υπουργείου, αλλά στην ενίσχυση του υπάρχοντος».

Εκτός από το θέμα Καμμένου-Μουζάλα, όμως, ο κ. . Φλαμπουράρης μίλησε και για το κρίσιμα ζήτημα των συντάξεων, για τις οποίες υποστήριξε πως η κυβέρνηση θα δώσει «μάχη».

«Θα δώσουμε μάχη να μην πειραχτούν οι κύριες και να μην πειραχτούν οι επικουρικές», είπε ενώ συνέχισε λέγοντας ότι σε αυτούς που τουλάχιστον έχουν μικρή επικουρική, δηλαδή μέχρι 200 ευρώ δεν θα υπάρξει καμία μείωση.

Ωστόσο, όπως τόνισε, «από εκεί και πέρα δεν ξέρω ακριβώς αν θα κερδίσουμε τη μάχη να μην μειωθούν καθόλου οι επικουρικές».

«Νομίζω ότι οι διαπραγματευτές μας θα καταφέρουν όσο το δυνατόν μικρότερη μείωση», είπε ενώ πρόσθεσε ότι πρέπει να κλείσει η αξιολόγηση για να τεθεί το ζήτημα του χρέους της Ελλάδας με τις κύριες συντάξεις.

«Η γραμμή είναι πως δεν υπάρχει περίπτωση να θιγεί κύρια σύνταξη. Αυτή είναι η γραμμή μέχρι σήμερα και φαίνεται ότι μάλλον τείνουν να το δέχονται», πρόσθεσε και υπογράμμισε ότι «οι διαπραγματεύσεις είναι δύσκολες, κάποια υποχώρηση κάνουμε κι εμείς, κάνουνε κι αυτοί για να βρεθεί λύση».

Τέλος, σχετικά με το αφορολόγητο τόνισε πως η προσπάθεια της κυβέρνησης είναι να μην πέσει κάτω από τις 9.000 ευρώ, ενώ δεν απέκλεισε την πιθανότητα επιβολής φόρου στα καύσιμα, λέγοντας συγκεκριμένα: «Δεν ξέρω ακόμα, δεν ξέρω αν θα μπει φόρος ή... εγώ θα έλεγα αν είναι να μπει κάπου φόρος, αλλά θα με κυνηγήσουν οι καπνιστές, να μπει στα τσιγάρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου