24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

Ευρωπαίος αξιωματούχος... Έρχεται ένα πολύ θερμό καλοκαίρι



Oι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι είναι πλέον πολύ απαισιόδοξοι

 για την τύχη των διαπραγματεύσεων της Ελλάδας με τους δανειστές. Το τελευταίο "κόλλημα" που προέκυψε..
στις διαπραγματεύσεις από τους κυβερνητικούς χειρισμούς έχουν δημιουργήσει κλίμα έντονης αναξιοπιστίας από την πλευρά των Ευρωπαίων για την κυβέρνηση.

Η μεσολάβηση του Ντόναλντ Τουσκ υπογραμμίζει τους φόβους ότι η διαδικασία που είχε σχεδιαστεί, έχει τώρα ξεφύγει, σχολιάζει ο Guardian, σχετικά με το αίτημα του Αλέξη Τσίπρα να γίνει έκτακτη Σύνοδος Κορυφής, το οποίο και απέρριψε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, ζητώντας με τη σειρά του να γίνει άμεσα Eurogroup.

«Αναμφίβολα οδεύουμε προς ένα ακόμη πολύ θερμό καλοκαίρι», εκτίμησε αξιωματούχος της ΕΕ μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα. «Και βλέπουμε ξανά έναν ακόμη γύρο μικροπολιτικής», πρόσθεσε.

Παράλληλα, ο Guardian σημειώνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «είναι βαθιά διχασμένος» και ότι οι βουλευτές του είναι αντιμέτωποι με τους θυμωμένους ψηφοφόρους, όπως και ότι «υπάρχουν σοβαρές ανησυχίες για το αν η κυβέρνηση, που έχει κοινοβουλευτική πλειοψηφία μόλις τριών βουλευτών, θα παραμείνει στην εξουσία και θα καταφέρει να περάσει τα μέτρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου