24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

ΒΟΜΒΑ! ΝΕΟ (δεξιό) ΚΟΜΜΑ από τον Σαμαρά! Από πού άρχισε (χθες) περιοδείες...




Από τον Στάθη Παλαιολόγο 
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ 

Στο χωριό Άγιος Γεώργιος Τυμφρηστού κοντά στο Βελούχι, μεταξύ Λαμίας και Καρπενησίου, βρέθηκε σήμερα Κυριακή ο πρώην 
πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, σύμφωνα ....με αποκλειστικές πληροφορίες του Press-Gr. 


Μαζί του ήταν ο Κώστας Τσιμάρας, διευθυντής της ΝΔ κατά την περίοδο που ήταν πρόεδρος ο κ. Σαμαράς, καθώς και ο πρώην υφυπουργός Θανάσης Σκορδάς ο οποίος είχε διατελέσει κατά το παρελθόν και περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας. 

Αν και η επίσκεψη έδινε εκ πρώτης όψεως την εντύπωση της "εκδρομής" στη γενέτειρα του κ. Τσιμάρα (που έχει αποτελέσει και εκλογικό κάστρο του πρώην υφυπουργούΘανάση Γιαννόπουλου στην Φθιώτιδα), στην πραγματικότητα ήταν ένα πολιτικό γεγονός. Ήταν συγκεκριμένα η αρχή περιοδειών που ξεκινά ανά την Ελλάδα -με έμφαση στην περιφέρεια- ο κ. Σαμαράς. Όπως φάνηκε μάλιστα από τις συζητήσεις και τις επαφές που είχε χθες στον Άγιο Γεώργιο ο κ. Σαμαράς με γαλάζια στελέχη της περιοχής "κάτι ετοιμάζει".

Ο ίδιος δεν έκανε άλλωστε καμιά προσπάθεια να κρύψει ότι σχεδιάζει την επαναδραστηριοποίησή του στην πρώτη γραμμή της πολιτικής. Και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αυτό το "κάτι" - που με τις περιοδείες σφυγμομετράται σε επίπεδο κοινής γνώμης- είναι η δημιουργία κατάλληλων συνθηκών για να προχωρήσει στηνίδρυση νέου κόμματος με σαφή "δεξιό" προσανατολισμό, αποσπώντας και μια μερίδα νυν βουλευτών της ΝΔ ώστε το σχήμα αυτό να είναι και αναγνωρισμένο κοινοβουλευτικά. 

Ο κ. Σαμαράς προφανώς θέλει να εκμεταλλευτεί την πολυκερματισμό του πολιτικού σκηνικού αλλά και την αδυναμία των άλλων δεξιών κινήσεων που δημιουργούνται να αποκτήσουν ευάριθμο εκλογικό ακροατήριο.... 


http://www.press-gr.com/2016/05/blog-post_7331.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου