24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

Καταδικάστηκε ο Π. Τατούλης για παράβαση καθήκοντος κατ’ εξακολούθηση ... Με φυλάκιση 1 έτους με αναστολή



Ποινή φυλάκισης ενός έτους με αναστολή για παράβαση καθήκοντος κατ’ εξακολούθηση επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Καλαμάτας στον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη και στη στενή του συνεργάτιδα αντιπεριφερειάρχη Ντίνα Νικολάκου.

Το δικαστήριο έκρινε ότι αποτελεί παράβαση καθήκοντος το ότι οι καταδικασθέντες είχαν αποκλείσει από τη δημοσίευση διακηρύξεων και προκηρύξεων της Περιφέρειας την εφημερίδα «Ελευθερία» της Καλαμάτας, παρά το ότι περιλαμβάνεται στι λίστα εφημερίδων στις οποίες βάσει υπουργικής απόφασης πρέπει να κατανέμονται ισομερώς οι δημοσιεύσεις.

Η υπόθεση έφθασε στη δικαιοσύνη μετά από μήνυση του εκδότη της εφημερίδας. Οι κατηγορούμενοι δεν εμφανίστηκαν στο δικαστήριο και εκπροσωπήθηκαν από τον συνήγορό τους.

Αν στο Εφετείο παραμείνει η ποινή, ο κ. Τατούλης θα εκπέσει από το αξίωμα του και θα του επιβληθεί στέρηση του δικαιώματος του εκλέγεσθαι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου