24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 2-1



Σε ένα πολύ καλό παιχνίδι με πολλές φάσεις, ένα παιχνίδι στο οποίο μετά από πολλά χρόνια ο ΠΑΟΚ κατέβηκε για να παίξει μπάλα και όχι να κλειστούν 11 παίκτες στην άμυνα, ο Ολυμπιακός πήρε το δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι μετά την τριάρα στην ΑΕΚ και πέταξε οριστικά εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος τον ΠΑΟΚ. 
Από τα καλύτερα ντέρμπι των τελευταίων ετών, ο συνήθως συμπλεγματικός ΠΑΟΚ έπαιξε μπαλίτσα στο πρώτο ημίχρονο, μετά όμως τον πάτησε ο Ολυμπιακός και πήρε το ντέρμπι με 2-1 αν και έχανε από την αρχή με 0-1! 


Ξεκάθαρο φαβορί πλέον ο Θρύλος για το πρωτάθλημα, σε 15 ημέρες υποδέχεται τον ΠΑΟ στο Γ. Καραϊσκάκης και επειδή η προιστορία δείχνει ότι θα το πάρει και αυτό, το ενδιαφέρον θα είναι στα πολύ δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια που θα έχουν ο ΠΑΟ, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ.

5 οι διακοπές από τα καπνογόνα των φιλάθλων του Ολυμπιακού, προσπάθησε να το εκμεταλλευτεί ο ΠΑΟΚ και να μην επιστρέψει στο γήπεδο μετά το 2-1 και τα καπνογόνα που έπεσαν και λόγω της άπνοιας δεν έφευγε το σύννεφο καπνού, αλλά στο τέλος βγήκαν οι (Μ)ΠΑΟΚτσήδες στον αγωνιστικό χώρο και τελείωσε το ντέρμπι.

Ο ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο έχασε μεγάλες ευκαιρίες, ο Βαρέλα έβαλε γκολ κι αυτογκόλ όμως ο Μιλιβόγεβιτς σκόραρε για τη νίκη στο 97′. Ο Ολυμπιακός με το 2-1 μένει μόνος πρώτος και στο +7 από τον Δικέφαλο! 2.5 ώρες κράτησε το ματς λόγω διακοπών και καπνών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου