24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

«Εντιμη» χαρακτήρισε ο Σπύρος Λυκούδης την στάση του Ιάσονα Φωτήλα

«Χτύπημα» και από Λυκούδη..... Δύσκολο να αποτραπεί η οπισθοχώρηση του Ποταμιού

«Εντιμη» χαρακτήρισε ο Σπύρος Λυκούδης την στάση του Ιάσονα Φωτήλα, ο οποίος διεγράφη στη συνέχεια, ενώ δεν έκρυψε την αγωνία του για την πορεία του Ποταμιού.
«Από την πρώτη μέρα εκλογής

του κ. Μητσοτάκη, με έναν πολύ καθαρό τρόπο, άσχετα αν συμφωνώ ή όχι, και με έναν πάρα πολύ έντιμο τρόπο, είπε ότι" απέναντι στον «εφιάλτη» που κατά την γνώμη του είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και πρέπει να φύγει, ο μόνος που μπορεί να τον κερδίσει είναι ο κ. Μητσοτάκης, άρα όλοι πρέπει να συνδράμουμε τη δική του προσπάθεια» ανέφερε ο βουλευτής του Ποταμιού και αντιπρόεδρος της Βουλής, μιλώντας στο ρ/σ «Παραπολιτικά»

Ο κ. Λυκούδης δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα για το Ποτάμι.
Εξέφρασε την άποψη ότι αν και αρχικά η πολιτική κίνηση είχε όλες τις προϋποθέσεις για να πρωταγωνιστήσει στον μεσαίο χώρο, εντούτοις λόγω λαθών και αδυναμιών «βρίσκεται τώρα σε άμυνα και σε οπισθοχώρηση».
Εκτίμησε δε ότι η πορεία αυτή είναι δύσκολο να ανακοπεί. «Το βλέπω δεν θέλω να κρύβομαι» κατέληξε.
Δεν πάω στη Δημοκρατική Συμπαράταξη, είναι απλώς μια διεύρυνση του ΠΑΣΟΚ
Ο ίδιος αντέκρουσε πληροφορίες για δική του μετακίνηση δηλώνοντας πως παραμένει σταθερός στην ανάγκη ενός τρίτου ισχυρού πόλου μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ.
«Εγώ δεν έχω καμία πρόθεση να μετακινηθώ προς κάποιο συγκεκριμένο κόμμα» τόνισε, ξεκαθαρίζοντας ταυτόχρονα ότι οι επαφές που έχει με «φίλους» της Δημοκρατικής Συμπαράταξης είναι για να συζητήσουν κατά πόσο είναι ρεαλιστικό ένα σχέδιο συγκρότησης του ευρύτερου χώρου της κεντροαριστεράς.
«Δεν έχω καμία πρόθεση να πάω στην Δημοκρατική Συμπαράταξη διότι δεν είναι τίποτα άλλο από μια διεύρυνση του ΠΑΣΟΚ. Παλεύω για την συγκρότηση της Κεντροαριστεράς» υπογράμμισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου