24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

ΚΥΡΙΕ ΙΒΙΤΣ.....ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΑ.... ΜΑΖΙ με Μελισσανίδη και Κοντονή .... ΦΩΤΟ


ΕΤΣΙ  ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ....ΔΕΝ  ΓΙΝΕΤΑΙ  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καμία αντίρρηση να ανοίξει η υπό τιμωρία «Θύρα 4» για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ δεν είχε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στη συνάντηση με τον Σταύρο Κοντονή, όπως αποκάλυψε ο ΣΠΟΡ FM. 


...γιατί τρέχουν όλοι τους άραγε .. ..πάνε να συναντήσουν την κάθαρση και τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ στο γραφείο του ΚΟΝΤΟΝΗ....ΔΕΙΤΕ











Μία κίνηση καλής θέλησης εν όψει του ντέρμπι Δικεφάλων έκανε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στη συνάντηση που είχε με τον Σταύρο Κοντονή το μεσημέρι της Δευτέρας. 


Όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Κοσμάς στον ΣΠΟΡ FM 94,6, ο υφυπουργός ρώτησε τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ αν έχει αντίρρηση να ανοίξει η «Θύρα 4» της Τούμπας στο ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής με τον ΠΑΟΚ, δεδομένου ότι η τιμωρία που ο ίδιος είχε επιβάλει (για τα επεισόδια στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό) ολοκληρώνεται την 1η Νοεμβρίου και ο αγώνας διεξάγεται στις 30 Οκτωβρίου.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Μελισσανίδης σε Κοντονή: «Κανένα πρόβλημα να ανοίξει η Θύρα 4 στο ντέρμπι»

«Δεν είναι δικό μας θέμα, αλλά από τη δική μας πλευρά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Από τη δική μας πλευρά είναι εντάξει να ανοίξει η Θύρα 4», φέρεται να απάντησε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στον Σταύρο Κοντονή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου