24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Σάββατο

«Γιατί είναι κλειστή ακόμα η Μονή της Σουμελά στην Τραπεζούντα;»


ΚΥΡΙΕ  ΚΟΤΣΙΑ  ΝΑ  ΤΑ  ΒΛΕΠΕΙΣ....


Γραπτή ερώτηση προς τον Τούρκο πρωθυπουργό Μπιναλί Γιλντιρίμ κατέθεσε βουλευτής του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος της Τουρκίας, στην οποία ρωτά για ποιους λόγους δεν επαναλειτουργεί ως μουσείο το Μοναστήρι της Παναγίας Σουμελά στην Τραπεζούντα!


Ο λόγος για τον Χαλούκ Πεκσέν, (βουλευτής Τραπεζούντας του ΡΛΚ), ο οποίος στη γραπτή ερώτησή του αναφέρει ότι...
Type Your Post Summary Hereτο μοναστήρι έκλεισε πριν από έναν χρόνο για επιδιορθώσεις, ενώ τονίζει ότι όχι μόνο δεν επαναλειτούργησε, αν και έχει περάσει ένας χρόνος, αλλά επιπρόσθετα υπάρχει και η πληροφορία ότι θα κλείσει για τρία χρόνια.

Ο βουλευτής ρωτά για ποιον λόγο καθυστερούν οι επιδιορθώσεις στη Σουμελά, αν στο κλείσιμο επέδρασε το γεγονός ότι οι ορθόδοξοι χριστιανοί τελούν κατά διαστήματα λειτουργίες εκεί και αν με αυτόν τον τρόπο γίνεται προσπάθεια να εμποδιστούν οι λειτουργίες.

Στη συνέχεια ο Χαλούκ Πεκσέν τονίζει ότι «ακολουθείται πολιτική πολιτισμικής, κοινωνικής και οικονομικής εξόντωσης της Τραπεζούντας και μείωσης του κύρους της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου