24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

Παραιτήθηκε ο Παπαδόπουλος από τον Ηρακλή!



Την παραίτησή του από τον πάγκο του Ηρακλή υπέβαλε ο Νίκος Παπαδόπουλος, στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα του Γηραιού από τον ΠΑΟΚ! «Βόμβα» από τον Νίκο Παπαδόπουλο μετά την ήττα του Ηρακλή από τον ΠΑΟΚ! 
Ο έμπειρος τεχνικός, αφού ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου, υπέβαλε την παραίτησή του από τον πάγκο του «Γηραιού», χωρίς να δεχθεί περαιτέρω ερωτήσεις! Επίσης, η παρουσία του Νίκου Καγιούλη στα αποδυτήρια του «Γηραιού» ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το… ποτήρι για τον Νίκο Παπαδόπουλο! 

Μάλιστα, ο Νίκος Παπαδόπουλος είχε υποβάλει την παραίτησή του μετά το ματς με τον Πανιώνιο, ωστόσο αυτή δεν είχε γίνει δεκτή από τη διοίκηση. Μετά το ντέρμπι της Τούμπας, ο Έλληνας τεχνικός έκανε ξανά το ίδιο, αλλά αυτή τη φορά εμφανίστηκε αμετανόητος, δείχνοντας πως τίποτε δεν πρόκειται να τον μεταπείσει να καθίσει ξανά στον πάγκο τη «Γηραιού». 

«Πήρα μία απόφαση μετά τον αγώνα με τον Πανιώνιο. Θέτω την παραίτησή μου στη διάθεση της διοίκησης», ήταν τα λόγια του Νίκου Παπαδόπουλου στη συνέντευξη Τύπου, για να αποχωρήσει στη συνέχεια χωρίς να δεχθεί ερωτήσεις. 

«Το γρήγορο γκολ έπαιξε σημαντικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα. Χάλασε τα σχέδια που είχαμε για να αγχώσουμε τον ΠΑΟΚ, αλλά το ίδιο έκανε και η αποβολή. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια με δέκα παίκτες. Προσπαθήσαμε να ρισκάραμε στο τέλος με όσους παίκτες είχαμε. Έκαναν μεγάλη προσπάθεια απέναντι σε μία καλή ομάδα και στις λίγες ευκαιρίες που θα μπορούσαμε να έχουμε, είτε κόπηκαν από τη σωστή αντίδραση του ΠΑΟΚ, ίσως και από λάθος του διαιτητή», ανέφερε ο έμπειρος τεχνικός για το αγωνιστικό κομμάτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου