24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Novagea... «Πιες το γεύμα σου» και νιώσε αήττητος! Οι θαυματουργοί ελληνικοί φρέσκοι χυμοί που πρέπει να δοκιμάσεις



Είστε αθλητής; Διαβητικός; Καπνιστής; Ενδιαφέρεστε για την καλή λειτουργία του εντέρου σας; Μήπως για την αντιγήρανσή σας; Έχετε όρεξη για ντάκο με φρέσκα ντοματίνια, παραδοσιακή φέτα και ανθότυρο, αρωματική θρούμπη και πιπέρι, κάπαρη, αστεροειδή γλυκάνισο και παρθένο ελαιόλαδο; Θέλετε ένα πλήρες γεύμα
για το παιδί σας; Πιείτε έναν χυμό.

Της Ελένης Λαζάρου

Όχι έναν οποιοδήποτε χυμό αλλά έναν χυμό 100% φυσικό, με φρούτα , λαχανικά, αφεψήματα από την ελληνική γη και super foods σχεδιασμένο από ειδικό διατροφολόγο, χωρίς πρόσθετα, βελτιωτικά γεύσης και συντηρητικά, ούτε αραιωμένο με νερό, με τέλεια υφή και υπέροχη γεύση. 


Με σλόγκαν «πιες το γεύμα σου» τρείς φίλοι παθιασμένοι με τους φρέσκους φυσικούς χυμούς δημιούργησαν το Novagea ένα ιδιαίτερο juice bar στο κέντρο της Αθήνας. Βλέπεις τα φρούτα, διαλέγεις αυτά που θέλεις, παίρνεις το γυάλινο βαζάκι σου και το βάζεις στο βρυσάκι μπροστά σου.

Ο Γιώργος Μουλίνος, ο Δημήτρης Γεωργιάδης και ο Γιώργος Μπακοδήμος μιλούν στο ΚoolΝews.gr και τηνΕλένη Λαζάρου.

Η ιδέα γεννήθηκε από το κέφι και το πάθος που μοιράστηκαν τρεις φίλοι, να αποκαλύψουν τα καλύτερα της ελληνικής γης!


«Προσπαθούμε να προσφέρουμε σε πολυάσχολους και αγχωμένους ανθρώπους που ζουν ή κινούνται στο κέντρο της Αθήνας, κάτι αληθινό. Γεύσεις και αρώματα που γνωρίζουμε καλά κατά βάθος, αλλά τα στερούμαστε, επειδή δεν έχουμε το χρόνο να τα βάλουμε στην καθημερινή διατροφή μας. Φρούτα, λαχανικά, super foods, βότανα και ξηροί καρποί. Αλλά πώς; Σε συνδυασμούς που βγάζουν καταπληκτικές γεύσεις, αλλά και να προσφέρουν το μέγιστο θετικό αποτέλεσμα για τον οργανισμό. Χυμοί με υψηλή θρεπτική αξία», λέει στο ο Γιώργος Μουλίνος, διδάκτωρ αθληϊατρικής και super hero της διατροφής για τους μεγάλους Έλληνες αθλητές, που σχεδίασε τους χυμούς.


«Στα novagea θα πιείτε χυμούς με υψηλή θρεπτική αξία, ειδικά για να ενισχύσουν το ανοσοποιητικό σύστημα, για να φρενάρουν τα προβλήματα από το κάπνισμα, για όσους αθλούνται πολύ, για όσους αντιμετωπίζουν πρόβλημα διαβήτη, ή χοληστερόλης. Αλλά και ροφήματα για αντιγήρανση, ή τόνωση του νευρικού συστήματος. Και πολλούς άλλους… Κάθε ένας έχει τα μυστικά του και την επιστημονική βάση που του αντιστοιχεί. Σε συνδυασμούς από φρούτα, ή λαχανικά, ή ανάμεικτους, αλλά και σε smoothies», συνεχίζει.

Και τί σημαίνει «χυμοσοφία;», ρωτάμε τον δεύτερο της παρέας τον Δημήτρη Γεωργιάδη.

«Αυτό είναι το μυστικό που ξεχωρίζει το vitamin bar novagea από όλα τα άλλα. To σύνθημά μας είναι Φρούτα και Λαχανικά στην εποχή τους, που προέρχονται από Έλληνες παραγωγούς, ώστε να βοηθάμε την υγεία αλλά και την οικονομία μας. Εκτός από ορισμένα προϊόντα που εκ των πραγμάτων πρέπει να βρούμε από εξωτικά μέρη, αλλά είναι απαραίτητα για να τελειοποιήσουμε το αποτέλεσμα», λέει ο Δημήτρης Γεωργιάδης, που σπούδασε στη Γυμναστική Ακαδημία πριν ασχοληθεί με την εστίαση και λατρεύει το τρέξιμο σε μεσαίες ή μεγάλες αποστάσεις.


Ο τρίτος της συντροφιάς είναι ο Γιάννης Γιαννουράκος, απόφοιτος της σχολής ξεναγών και με πολυετή σταδιοδρομία σε αυτό το χώρο, με τη φιλοδοξία να παρουσιάσει μέσα από τα novagea και τα καλά της ελληνικής κουλτούρας. Το όραμά του είναι να ανοίξουν τα novagea σύντομα τα φτερά τους και να τα δούμε στο εξωτερικό. Αυτό σημαίνει αυξημένο αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, ανακύκλωση για τα γυάλινα βάζα όπου σερβίρονται αποκλειστικά οι χυμοί (για να μην καταστρέφονται οι βιταμίνες), κομποστοποίηση για το υλικό που απομένει στους αποχυμωτές και βέλτιστες πρακτικές διαχείρισης.

Εκτός από χυμούς, ο σεφ Γιώργος Μπακοδήμος με αδυναμία στη Μεσογειακή κουζίνα και προϋπηρεσία στην Αμερική, φτιάχνει μαγικές σαλάτες και σάντουιτς που ετοιμάζονται μπροστά σας, σχεδιάζει μία σειρά από σούπες για να ικανοποιήσει υψηλά γαστρονομικά γούστα το χειμώνα, ενώ υπάρχει σοκολάτα με βάση την υψηλή ποιότητα της Valrhona, «άλλες» μπάρες και energy bowls με ελληνικό γιαούρτι, μέλι, ταχίνι, μαστίχα και δυόσμο. Και φυσικά, εξαιρετικός καφές για όσους δεν θέλουν να τον αποχωριστούν.


Θα βρείτε το νέο κατάστημα novagea στην Πλατεία Συντάγματος, ακριβώς μπροστά στο τέρμα του Τραμ, με θέα στον Εθνικό Κήπο και στη Βουλή. Πολύ σύντομα και με εσωτερική σκάλα που θα οδηγεί σε ένα lounge – έκπληξη. Το πρώτο κατάστημα λειτουργεί στην Πλάκα, Βάκχου & Βύρωνος 6.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου