24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017 οι οξυδερκείς Ελληνες ψηφοφόροι θα κληθούν να αποφασίσουν εάν θέλουν να τους κυβερνά ο Τσίπρας ή ο Μητσοτάκης. ....

Ο κύβος ερρίφθη που λένε και οι έγκριτοι πολιτικοί-αούα-συντάκτες και τελικώς πάμε σε εκλογές που ζητά επιμόνως η ΝΔ. ...

Ο Αυτιάς δέχεται ισχυρές πιέσεις να ανακοινώσει το κόμμα του μέσα στον Δεκέμβριο 
Ο πρωθυπουργός έλαβε την οριστική απόφαση μετά τον αντίκτυπο του διαγγέλματος το οποίο ..
έδωσε 3 ποσοστιαίες μονάδες στον ΣΥΡΙΖΑ.

Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017 οι οξυδερκείς Ελληνες ψηφοφόροι θα κληθούν να αποφασίσουν εάν θέλουν να τους κυβερνά ο Τσίπρας ή ο Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με τις κυλιόμενες ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα βρίσκεται στο 24% και η ΝΔ στο 32%. Τρίτο κόμμα είναι το Κόμμα του Αυτιά που σαρώνει με 18%. Ο Αυτιάς δέχεται ισχυρές πιέσεις να ανακοινώσει το κόμμα του μέσα στον Δεκέμβριο και να βάλει φωτιά στο κομματικό τοπίο.
Ακολουθεί η Χρυσή Αυγή με 9% και το ΚΚΕ με 8%.

Ο Αυτιάς που για κάποιους είναι ΘΕΣΜΟΣ και όχι ένας απλός δημοσιογράφος είναι αυτός που μπορεί να ανατρέψει το σκηνικό και να βρεθεί με τη μία ακόμη και στην 2η θέση.
Μιλάμε για κινούμενη άμμο αλλά να είστε έτοιμοι για όλα.

Ο Γιώργος Αυτιάς γεννήθηκε στις 25 Ιουλίου 1956 στη Σάμο.
Μετά τη Σάμο, εγκαταστάθηκε στην Αθήνα, όπου τέλειωσε το σχολείο. Ακολούθησε νομικές σπουδές στο τμήμα Δημοσίου Δικαίου και Πολιτικών Επιστημών. Έκανε διδακτορικό επί τριετία στην Αμερική.

Έχει εργαστεί σε ιδιωτικούς ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς στην Ελλάδα και έχει συνεργαστεί με αρκετές εφημερίδες και περιοδικά.
Το 2000 τιμήθηκε ως “Δημοσιογράφος της χρονιάς” από το Ίδρυμα Μπότση και εν συνεχεία από την Ένωση Ευρωπαίων Δημοσιογράφων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου