24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Ο Τσίπρας εκτέλεσε από την Κρήτη τον Ψυχάρη....

Αποκάλυψε ότι η κυβέρνηση αρνήθηκε να συνεχίζει να τους διευκολύνει σε νέα θαλασσοδάνεια

Στις τελευταίες εξελίξεις  που αφορούν τα ΜΜΕ και ειδικότερα τον ΔΟΛ αναφέρθηκε από την Κρήτη ο Α. Τσίπρας. 

Μιλώντας για τη διαπλοκή και τη διαφθορά και το ρόλο των ΜΜΕ, χωρίς να
κάνει ονομαστική αναφορά, ο πρωθυπουργός φωτογράφισε το ιστορικό εκδοτικό συγκρότημα λέγοντας: 

«Σε κάποιους που βρίσκονταν σε τεντωμένο σχοινί διότι είχαν συνηθίσει να δανείζονται με «αέρα», όπως οι ίδιοι ομολόγησαν, αρνήθηκε η κυβέρνηση αυτή να τους κάνει τη χάρη και να συνεχίζει να τους χαρίζει δάνεια.

 Σήμερα βλέπουμε ότι οι επιχειρήσεις τους ήταν μια «φούσκα» και δυστυχώς τώρα σκάει. Και οδηγεί εκατοντάδες εργαζομένους σε μια τεράστια περιπέτεια. 

Βρισκόμαστε δίπλα σε αυτούς τους εργαζομένους». Επί της ουσίας ο πρωθυπουργός εκτέλεσε τον Στ. Ψυχάρη ομολογώντας ότι η κυβέρνηση δεν ενέδωσε σε νέα θαλασσοδάνεια.


Υπενθυμίζεται στις 27 Φεβρουαρίου του 2015 ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας απάντησε προσωπικά σε επίθεση του εκδότη Σταύρου Ψυχάρη. Η πρωτοφανής κόντρα ξέσπασε με αφορμή το κεντρικό δημοσίευμα του «Βήματος της Κυριακής». 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Αλέξης Τσιπρας το καλοκαίρι του 2014, μετά τις ευρωεκλογές, εκμυστηρεύτηκε σε στενό του συνεργάτη ότι ο ιστορικός εκδότης συναντήθηκε μαζί του και 

ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ του υποσχέθηκε να του χαρίσει τα δάνεια της εκδοτικής του επιχείρησης και να του χαρίσει το κανάλι στο οποίο συμμετείχε με στόχο να τον υποστηρίξει.

 «Παρ’ όλα αυτά δεν με υποστηρίζει, ούτε με τις εφημερίδες του, ούτε με το κανάλι του, τι άλλο να κάνω;»

 φέρεται να είπε ο κ. Τσίπρας στον στενό του συνεργάτη, σύμφωνα με το επίμαχο δημοσίευμα. Η κόντρα ήταν παλιά και ολοκληρώθηκε με την ήττα του Ψυχάρη ο οποίος δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις νέες ανάγκες των καιρών. Το μέλλον θα δείξει ποιές θα είναι οι εξελίξεις στον ΔΟΛ και τα ΜΜΕ γενικότερα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου