24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

“Αθωώθηκε”… λέει, ο Ανδρέας Γεωργίου. ....ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ



Μαρίκα Λυσιάνθη

Διαβάζεις την είδηση, και αναρωτιέσαι… Τόσοι άσχετοι είναι εκείνοι που επέλεξαν τον συγκεκριμένο τίτλο, ή τόσο… συστημικά και βολεμένα τα συγκεκριμένα ΜΜΕ;

“Αθωώθηκε”… λέει, ο Ανδρέας Γεωργίου. Ο πάλαι ποτέ επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ, που διώκεται ως κακουργηματίας από την ελληνική Δικαιοσύνη για την παραποίηση του ελλείμματος του 2009, που άνοιξε την πόρτα για την ένταξη της Ελλάδας στα μοιραία Μνημόνια.

 Ο άνθρωπος που κλήθηκε εκ των υστέρων να νομιμοποιήσει το “σκάνδαλο Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου”, με τη διακριτική στήριξη… άλλων δυνάμεων.

Όταν όμως διαβάζεις το κείμενο, συνειδητοποιείς το μέγεθος της πλάνης. Δηλαδή της παραπλάνησης. Ο κ. Γεωργίου δεν αθωώθηκε για την παραποίηση του ελλείμματος.Αθωώθηκε για το κατά πόσο ήταν παράνομο το γεγονός ότι υπήρξε διπλοθεσίτης ταυτόχρονα στην ΕΛΣΤΑΤ και το ΔΝΤ.

Στην απολογία του, ο Ανδρέας Γεωργίου υποστήριξε ότι έκανε την… παρασπονδία για τη σύνταξή του.

 Ενώ οι κατήγοροί του, ότι το έκανε για να διευκολύνει τη νομιμοποίηση του σκανδάλου με την παραποίηση του ελλείμματος.

Τελικά, η ελληνική Δικαιοσύνη τον αθώωσε για τη διπλοθεσία. Και, οι υμνητές του Σημίτη, του Γιώργου Παπανδρέου, και κάποιοι ανεκδιήγητοι που κινούνται στον χώρο της Νέας Δημοκρατίας, έσπευσαν να πανηγυρίσουν. Το “μέτωπο” της εθνικής ντροπής. Και του αέναου μίσους κατά του Κώστα Καραμανλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου