24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.....Το σενάριο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες περιλαμβάνει την απομάκρυνση του Τσίπρα από το πρωθυπουργικό Μέγαρο αλά ΓΑΠ.



Σύμφωνα τώρα με πληροφορίες η έντονη κινητοποίηση του Αντώνη Σαμαρά κάθε άλλο παρά τυχαία είναι. Ούτε επίσης οι δηλώσεις του Βασίλη Λεβέντη οι οποίες στηρίζουνστην ουσία την πολύ καλή δουλειά που
έχει κάνει ο Πάνος Καμμένος στο υπ. Εθνικής Αμυνας.

 Το σενάριο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες περιλαμβάνει την απομάκρυνση του Τσίπρα από το πρωθυπουργικό Μέγαρο αλά ΓΑΠ. Οι δανειστές σχεδιάζουν Κάννες για τον Ελληνα πρωθυπουργό με πρωτεργάτες τους Γερμανούς και χωρίς να υπάρξει προσφυγή στις κάλπες.

 Τώρα για το πως θα εξαναγκασθεί σε παραίτηση ο Τσίπρας δεν υπάρχει ακόμη ξεκάθεση εικόνα. Στο παρασκήνιο, σύμφωνα με την φημολογία, επιχειρηματικά συμφέροντα χρησιμοποιούν διάφορα δέλεαρ για βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ οι οποίοι δεν θα ψηφίσουν τα νέα μέτρα.


Πάντως για τη θέση του πρωθυπουργού της Οικουμενικής-μεταβατικής του Ιανουαρίου παίζει δυνατά το όνομα του Αντώνη Σαμαρά ο οποίος φιλοδοξεί να είναι και ο διάδοχος του Προκόπη Παυλόπουλου στο Προεδρικό Μέγαρο. Στην θέση του ΥΠΕΞ παραμένει ο Νίκος Κοτζιάς και στο υπ. Εθνικής Αμυνας ο Πάνος Καμμένος. 

Το υπ. Οικονομικών-σύμφωνα με την φημολογία-θα αναλάβει ο Τάσος Γιαννίτσης ενώ στη θέση του θα παραμείνει και ο Γιώργος Σταθάκης. Η συγκεκριμένη κυβέρνηση θα έχει διάρκεια 2 ετών-ως τις εκλογές του 2019.
ΕΔΩ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου