24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

Τρώει συνεχώς καταδίκες λόγω του Θωμαίδη!


Νέα ποινή φυλάκισης σε Αλαφούζο και τον παρουσιαστή της «Δίκης»!



Από τα άγραφα. Ένας εφοπλιστής και ιδιοκτήτης πανελλαδικού καναλιού να καταδικάζεται για δεύτερη φορά σε ποινή φυλάκισης για εκπομπή του Θωμαίδη! Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ καθώς και ο δημοσιογράφος που εργάζεται στον τηλεοπτικό σταθμό αλλά και τον ραδιοφωνικό (ΣΠΟΡ ΕΦ ΕΜ) σταθμό του κ. Αλαφούζου καταδικάστηκαν. 

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο τους έκρινε ενόχους για μία ακόμη φορά. Τον Κυρικάκο Θωμαΐδη ως αυτουργό και τον Γιάννη Αλαφούζο ως ηθικό αυτουργό στις πράξεις του Θωμαΐδη για το αδίκημα της παραβίασης του νόμου περί προστασίας προσωπικών δεδομένων. Αμφότεροι καταδικάστηκαν σε ποινή φυλάκισης 1 έτους και χρηματική ποινή. 

Η απόφαση του δικαστηρίου κατά του κ. Αλαφούζου αναφέρει ότι κρίθηκε ηθικός αυτουργός των παρανόμων πράξεων του Κυριάκου Θωμαΐδη, ο οποίος κρίθηκε πως ενεργούσε κατ’ εντολή του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ.Την προηγούμενη εβδομάδα είχαν πάλι κριθεί ένοχοι δύο φορές και καταδικάσθηκαν με δύο αποφάσεις, σε 1 έτος και 4 μήνες φυλάκιση και χρηματική ποινή 5.000 ευρώ με την μία απόφαση για 

παραβίαση του νόμου περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και παραβίαση δικαστικής απόφασης και σε 1 έτος φυλάκιση και χρηματική ποινή 5.000 ευρώ με δεύτερη απόφαση για παραβίαση του νόμου περί προστασίας προσωπικών δεδομένων, κατόπιν μηνύσεων του Βαγγέλη Μαρινάκη.Οι Αλαφούζος και Θωμαίδης είχαν επίσης καταδικασθεί και σε αποζημίωση του μηνυτή – ενάγοντος Βαγγέλη Μαρινάκη με αποφάσεις του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Πειραιώς, ενώ τους είχε απαγορευθεί να δημοσιοποιούν έγγραφα ποινικής δικογραφίας και με αποφάσεις ασφαλιστικών μέτρων.

Σ.Σ. Fimotro : κάτι πάει λάθος με την Δίκη στον ΣΚΑΪ. Εάν δεν το καταλάβει ο Αλαφούζος, από πρόεδρος του ΠΑΟ και ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ θα εξελιχθεί σε… αυτοφωράκια του ποδοσφαίρου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου