24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Κατάληψη στο γραφείο του Γιώργου Χουλιαράκη απο ένστολους σημειώθηκε πριν απο λίγα λεπτά.


Ειδικότερα, οι Πρόεδροι των ομοσπονδιών των ενστόλων, δηλαδή της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και του Λιμενικού, εισέβαλαν στο κτήριο του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, επί της οδού Πανεπιστήμίου, στο κέντρο της Αθήνας.


Οι επικεφαλής των ομοσπονδιών έφτασαν μέχρι το γραφείο του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, ζητώντας απο τις γραμματείς του να συναντήσουν τον Γιώργο Χουλιαράκη.

Την ίδια ώρα κλειστές είναι η λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας, από

 το Σύνταγμα έως το Χίλτον και η οδός Ακαδημίας, από το ύψος της Κανάρη...

 λόγω της πανελλαδικής συγκέντρωσης διαμαρτυρίας, που πραγματοποιούν οι πυροσβέστες πενταετούς υποχρέωσης, στο Σύνταγμα, ζητώντας τη μονιμοποίησή τους ή την ανανέωση των συμβάσεών τους.


Η θητεία των 4.000 πυροσβεστών που προσλήφθηκαν στις 10 Φεβρουαρίου 2012 λήγει αύριο (Πέμπτη) και, όπως τονίζουν, κινδυνεύουν να βρεθούν στο δρόμο, εάν δεν μονιμοποιηθούν οι μισοί, σύμφωνα με το νόμο, και αν δεν ανανεωθούν οι συμβάσεις των υπολοίπων.
Οι συγκεντρωμένοι πραγματοποιούν τώρα πορεία προς το Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος, που βρίσκεται στην οδό Μουρούζη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου