24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Σάββατο

Συνάντηση στη Νέα Υόρκη «Τίγρη», Ιβάν και Αλαφούζου


Από τον
Γιώργο Μπούζο

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα βρεθεί σήμερα στην Ουάσινγκτον με οικοδεσπότη τον Ντόναλντ Τραμπ! Ο Ελληνας επιχειρηματίας θα
διαβεί το μεσημέρι (14.00 ώρα Αμερικής) το κατώφλι του Λευκού Οίκου στην καθιερωμένη «γαλανόλευκη»
δεξίωση που παραθέτει ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών με αφορμή τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ είναι προσκεκλημένος του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ για να δώσει το «παρών» στην εκδήλωση που θα γίνει στο μεγάλο σαλόνι του Λευκού Οίκου -ένα από τα τρία που διαθέτει για τέτοιες εκδηλώσεις η κατοικία του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ- και θα συγκεντρώσει την αφρόκρεμα της ομογένειας, προεξάρχοντος του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Δημητριίυ. Οι Ελληνες που έχουν προσκληθεί δεν ξεπερνούν τους 300.

Η εκτίμηση των ομογενών στο πρόσωπό του αλλά και η ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο -άθλημα που αποτελεί γέφυρα επικοινωνίας των Ελλήνων της Αμερικής με τη μητέρα πατρίδα- θα τον φέρει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Την ίδια ώρα, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης θα βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ως προσκεκλημένος των συλλόγων της ομογένειας (κατέχοντας και τον τίτλο του μεγάλου τελετάρχη της παρέλασης που θα γίνει την Κυριακή στην Πέμπτη Λεωφόρο). Στη Νέα Υόρκη θα βρεθεί και ο Δημήτρης Μελισσανίδης την Κυριακή και η συνύπαρξή τους στον ίδιο χώρο αποκτά ξεχωριστή σημασία, καθώς αν και προσωπικοί φίλοι δεν έχουν μιλήσει τους τελευταίους τεσσερίσημισι μήνες!

Το γεγονός ίσως αποτελέσει την αφορμή να λιώσει ο πάγος στη σχέση τους, που είχε οικοδομηθεί στέρεα πάνω στην κοινή ποντιακή καταγωγή τους αλλά και την επιθυμία τους να φέρουν την εξυγίανση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ενδεικτικό της φιλίας τους ήταν η προτίμηση τους να μιλούν μεταξύ τους ποντιακά!

Παράγοντες της ομογένειας που γνωρίζουν τη δοκιμασία που περνάει η σχέση Μελισσανίδη - Σαββίδη εξέφραζαν την πεποίθηση ότι θα υπάρξουν ευκαιρίες να συναντηθούν σε μία από τις εκδηλώσεις που πλαισιώνουν την παρέλαση της Κυριακής. Να σημειωθεί ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρίσκεται στις ΗΠΑ από

 την περασμένη Τρίτη, ενώ ο Ιβάν Σαββίδης έφθασε στην αμερικανική μητρόπολη την Τετάρτη, όπου έγινε δεκτός από ομογενείς φιλάθλους του ΠΑΟΚ κάτω από τους ήχους ποντιακής λύρας. Τέλος, στην Αμερική βρίσκεται και ο Γιάννης Αλαφούζος και δεν αποκλείεται σε κάποια εκδήλωση να υπάρξει τετατετ με κάποιον από τους ηγέτες της ΑΕΚ ή του ΠΑΟΚ ή και με τους δύο μαζί.

http://www.espressonews.gr