24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

Θα «ρίξει» το Καραϊσκάκη ο Μαρινάκης - Η ηχηρή επιστροφή και ο φορ των 21 εκατ. ευρώ του Χάσι!

Μπορεί στον Ολυμπιακό να "έβραζαν" με τη διαιτησία μετά το ματς με τη Λαμία και εκεί να εστίαζαν όλο τους το ενδιαφέρον, όμως το μήνυμα του Μπεσνίκ Χάσι 


ότι ίσως ο πρόεδρος να κάνει στην ομάδα ένα "δώρο-έκπληξη" είναι αυτό που μονοπωλεί το ενδιαφέρον των "ερυθρόλευκων" φιλάθλων...

   ΕΡΧΕΤΑΙ Μίτροβιτς


Όπως ψιθυρίζεται εδώ και καιρό και ιδιαίτερα μετά την εξασφάλιση των 30 εκατ. ευρώ από την είσοδο στους ομίλους 

του Τσάμπιονς Λιγκ, οι Ερυθρόλευκοι προσπαθούν να κάνουν ένα μεγάλο "μπαμ" στην ελληνική ποδοσφαιρική σκηνή, χωρίς όμως να είναι ακόμα βέβαιο ότι θα τα καταφέρουν.

Σενάρια που κυκλοφορούν στα δημοσιογραφικά γραφεία τις τελευταίες ώρες, θέλουν τους Ερυθρολεύκους να ασχολούνται πολύ σοβαρά με την επιστροφή του Κέβιν Μιραλάς στο Λιμάνι, καθώς ο Βέλγος έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής μόλις σε ένα ματς της Έβερτον στο πρωτάθλημα και όπως όλα δείχνουν, αν μείνει στην ομάδα του Λίβερπουλ θα έχει φέτος περιορισμένο χρόνο συμμετοχής.


Ο Μιραλάς έχει μόνο φανατικούς υποστηρικτές στο Λιμάνι και πιθανή επιστροφή του θα προκαλέσει κύματα ενθουσιασμού, καθώς μάλιστα, είναι μόλις 29 ετών ακόμα και δεν θα χρειαστεί καθόλου χρόνο προσαρμογής. Ωστόσο, παραμένει μια πολύ δύσκολη και ακριβή περίπτωση, που μόνο αν ευνοήσουν ταυτόχρονα όλες οι συνθήκες θα ευοδωθεί.

O "oγκόλιθος" των 21 εκατ. ευρώ

Την ίδια ώρα, άλλα σενάρια... οργιάζουν πως ο Μπεσνίκ Χάσι έχει ζητήσει από την πρώτη στιγμή την απόκτηση ενός παλιού γνωστού του, του 23χρονου, Αλεξάνταρ Μίτροβιτς, από τη Νιούκαστλ.

Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί με εξαιρετική επιτυχία στην Αντερλερχτ τη σεζόν 2014-15, οπότε ο επιθετικός "ογκόλιθος" είχε σημειώσει 26 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με το βελγικό σύλλογο και στη συνέχεια πραγματοποίησε τη μεταγραφή των 21 εκατ. ευρώ στη Νιούκαστλ.

Στο φετινό πρωτάθλημα έχει αγωνιστεί μόλις για 18 λεπτά σε ένα ματς και το κλίμα δεν φαίνεται να τον σηκώνει, πια, στη Βόρεια Αγγλία. Μάλιστα, ο γνωστός μάνατζερ, Φαλί Ραμαντάνι, φαίνεται να... καραδοκεί για να συνεργαστεί με τον Μίτροβιτς, οπότε το κεφάλαιο "Ολυμπιακός" μπορεί και να ανοίξει για τον παίκτη, με τη μορφή δανεισμού σε πρώτο στάδιο.

Σε κάθε περίπτωση, οι υποθέσεις των Μιραλάς και Μίτροβιτς χαρακτηρίζονται ως εξαιρετικά δύσκολες να υλοποιηθούν, κυρίως επειδή ο Βέλγος αμείβεται μηνιαίως στην Έβερτον με 300.000 ευρώ, ενώ ο Σέρβος έχει συμφωνήσει με τη Νιούκαστλ για μηνιαίες απολαβές της τάξης των 260.000 ευρώ.

Όπως και να 'χει, πάντως, από πλευράς Ερυθρολεύκων δεν είχαν καμία διάθεση μετά το ματς με τη Λαμία να σχολιάσουν τα μεταγραφικά σενάρια και αναλώθηκαν σε "σπόντες" κατά της ΚΕΔ, του διαιτητή, Κατσικογιάννη και του 2ου βοηθού, Βλάσση.

Τα στελέχη των Πειραιωτών σχολίαζαν χαρακτηριστικά πως οι διαιτητές στον αγώνα του Περιστερίου είναι πιόνια ενός... βρώμικου συστήματος και ότι πήγαν να προξενήσουν ζημιά στον Ολυμπιακό, αλλά δεν τα κατάφεραν...