24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

Η Air China ξεκινάει τον Σεπτέμβριο απευθείας πτήσεις Αθήνα – Πεκίνο!

Την έναρξη εντός Σεπτεμβρίου απευθείας πτήσεων που θα ενώνουν την Αθήνα με την κινεζική πρωτεύουσα, Πεκίνο, ανακοίνωσε η Air China σε 

συνεργασία με τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, μια επιπλέον ένδειξη της σύσφιξης των διμερών σχέσεων.

Ειδικότερα, την Τετάρτη το αεροσκάφος China Airbus A330-200 θα προσγειωθεί στο Ελευθέριος Βενιζέλος, πραγματοποιώντας την πρώτη δοκιμαστική απευθείας πτήση Πεκίνου – Αθήνας, όπως ανακοίνωσαν σε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα στην κινεζική πρεσβεία στην Αθήνα Έλληνες και Κινέζοι αξιωματούχοι.

Το αεροσκάφος χωρητικότητας 237 θέσεων θα πραγματοποιεί από τον Σεπτέμβριο δύο απευθείας πτήσεις Αθήνα – Πεκίνο, κάθε Τετάρτη και Σάββατο.

Σημειώνεται ότι ήδη από το 2011 η Air China πραγματοποιεί πτήσεις Αθήνα – Πεκίνο τις δύο αυτές ημέρες τις εβδομάδας, αλλά όχι απευθείας, καθώς πραγματοποιεί στάση στο Μόναχο.

Η είδηση της απευθείας διασύνδεσης Ελλάδας – Κίνας έτυχε θερμής υποδοχής από εκπροσώπους και των δύο χωρών, καθώς θεωρείται σημαντικό βήμα προς την περαιτέρω βελτίωση των διμερών σχέσεων που θα ενισχύσει τον μεταξύ τους τουρισμό και όχι μόνο.