24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: Νέες δουλειές, μείωση φόρων, στήριξη αδυνάτων


Κάλεσε την κυβέρνηση Τσίπρα «να κάνει στην άκρη» - «Νέα συμφωνία αλήθειας με την κοινωνία, καλύτερη συμφωνία με τους εταίρους μας» 


- «Ναι στους επιχειρηματίες πατριώτες, όχι στους λαθρεπιβάτες του παρασιτικού καπιταλισμού» 

- «Εμβληματικές» οι επενδύσεις σε Ελληνικό και Σκουριές - Μείωση ΕΝΦΙΑ 30% σε δύο χρόνια - «Οι νόμοι Μπαλτά, Φίλη, Γαβρόγλου καταργούνται»

«Είµαστε εδώ για να δηµιουργήσουµε µια νέα Ελλάδα υγιή, δυνατή, υπερήφανη» τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της 82ης ΔΕΘ.


Ο κ. Μητσοτάκης, παρουσιάζοντας το όραμά του για την Ελλάδα του αύριο, είπε ότι περιλαμβάνει δουλειές για τους πολλούς, μείωση φόρων και προστασία των αδυνάτων. 

«H Ελλάδα που εγώ οραµατίζοµαι είναι ένας κόσµος που ανατέλλει, όχι µια χώρα που δύει.Δεν έχω στο νου µου µόνο αριθµούς και δείκτες. Έχω πρώτα από όλα ανθρώπους» είπε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε: «Απευθύνομαι σε όλους τους Έλληνες, που απαιτούν οι πολιτικοί να λένε την αλήθεια».

«Είμαστε εδώ για να κάνουμε όσα χρειάζονται, ώστε οι άνθρωποι να μην είναι θεατές μιας πραγματικότητας που τους αποκλείει. Το ξέρω πως μέσα μας όλοι το πιστεύουμε. Από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη και από την Αμερική μέχρι Αυστραλία» υπογράμμισε.

«Οι Έλληνες δεν αξίζει να ζούμε στη μιζέρια, την απογοήτευση και τη διαρκή φτωχοποίηση» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης και κάλεσε τους ανθρώπους της κυβέρνησης να κάνουν στην άκρη, καθώς «δεν ξέρουν, δεν θέλουν και δεν μπορούν».