24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

Βόρειο Αιγαίο: Γενική απεργία για το μεταναστευτικό – προσφυγικό την ερχόμενη Τετάρτη


Σε μαζικές κινητοποιήσεις προχωρούν οι κάτοικοι της Χίου, Μυτιλήνης και της Σάμου την ερχόμενη Τετάρτη, οι οποίοι διαμαρτύρονται για τον μεγάλο αριθμό προσφύγων - μεταναστών στα νησιά ...τους και ζητούν την άμεση και μαζική αποσυμφόρηση αυτών.

Εν τω μεταξύ, κλειστές θα είναι οι υπηρεσίες των περισσότερων δήμων του Βορείου Αιγαίου, ενώ την ερχόμενη Πέμπτη θα λειτουργήσουν μόνο οι παιδικοί σταθμοί και οι υπηρεσίες καθαριότητας.


Δήμαρχοι και πολίτες απορρίπτουν το σχεδιασμό της κυβέρνησης της ΝΔ για κέντρα κράτησης στα νησιά, ενώ δέχονται μόνο μία μικρή δομή σε κάθε νησί για υποδοχή, καταγραφή, ταυτοποίηση με υγειονομική υποστήριξη και μετά προώθηση στην ηπειρωτική Ελλάδα και στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που θέλουν να προωθηθούν. 

Επίσης, οι δήμαρχοι των νησιών: Λέσβου, Χίου, Σάμου, Κω και Λέρου θα πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας τόσο στο Υπουργείο Μεταναστευτικής πολιτικής όσο και στο Μέγαρο Μαξίμου ζητώντας συνάντηση με τον πρωθυπουργό.