24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

Παγίδευσαν μέσα σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ δύο κλεφτρόνια που βούτηξαν κινητό


Δύο νεαροί επιβιβάστηκαν στο λεωφορείο του ΟΑΣΘ όχι για να μετακινηθούν, αλλά για να ξαφρίσουν τηλέφωνα ή πορτοφόλια επιβατών. Όμως, τους.. αντιλήφθηκαν και ο οδηγός τούς εγκλώβισε ασφαλίζοντας τις πόρτες, ώσπου να φτάσουν οι αστυνομικοί που τους συνέλαβαν.


Οι δύο μακρυχέρηδες μπήκαν στο λεωφορείο στη στάση «Στρατηγείο», επί της λεωφόρου Στρατού, με κατεύθυνση προς την Κάτω Τούμπα. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, ένας νεαρός επιβάτης αντιλήφθηκε ότι έλειπε από την τσέπη του το κινητό του και αμέσως είπε στη φίλη του, που ήταν μαζί του, να το καλέσει για να ακούσει πού χτυπάει.

Βλέποντας την απρόβλεπτη τροπή, οι κλέφτες πέταξαν το κινητό στο δάπεδο για να μην «καρφωθούν». Όμως, ένας επιβάτης δίπλα τους είδε τη σκηνή και φώναξε στον οδηγό να σταματήσει. Εκείνος ακινητοποίησε αμέσως το λεωφορείο και έκλεισε τις πόρτες, καλώντας ταυτόχρονα την Αστυνομία. Μέσα σε λίγα λεπτά έφτασαν αστυνομικοί της ΔΙΑΣ και συνέλαβαν τους δράστες που είχαν εγκλωβιστεί στο λεωφορείο.