24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

"Γάζωσε” με 25 σφαίρες καφετέρια στην Αγία Νάπα - Και μία Ελληνίδα στους τραυματίες


Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι κυπριακές αρχές έπειτα από το σοβαρό περιστατικό που συνέβη 

τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν ένοπλος κουκουλοφόρος, που κινείτο πεζός, "γάζωσε" καφετέρια...
στην Αγία Νάπα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τέσσερα άτομα.




Οι τραυματίες είναι τρεις Ελληνοκύπριοι άνδρες και μία 26χρονη Ελληνίδα, η οποία διακομίστηκε σε νοσοκομείο και υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση. Σύμφωνα με το sigmalive, και οι τέσσερις τραυματίες φέρουν διαμπερή τραύματα από τις σφαίρες στο σώμα τους. Η κατάστασή τους κρίνεται σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου.


Στόχος του δράστη φαίνεται πως ήταν ένας επιχειρηματίας, ο οποίος όμως είχε αποχωρήσει από την καφετέρια περίπου 20 λεπτά πριν πέσουν οι 25 πυροβολισμοί.


Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες της ΑΔΕ και του ΤΑΕ Αμμοχώστου, ο Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Επιχειρήσεων και ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τους τέσσερις τραυματίες στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου. Λίγο πριν τις 09:00 το πρωί της Κυριακής στο σημείο βρέθηκε ο Αρχηγός της Αστυνομίας, Κύπρος Μιχαηλίδης.


Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, Ανδρέας Κωνσταντίνου, ο οποίος βρέθηκε επί τόπου μαζί και με τον Αρχηγό της Αστυνομίας, δήλωσε ότι «έχει εντοπιστεί στη σκηνή, μεταξύ άλλων τεκμηρίων, ένα πυροβόλο όπλο, το οποίο έχει παραληφθεί και θα γίνουν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις για να διαπιστωθεί κατά πόσο σχετίζεται με τη συγκεκριμένη υπόθεση».

Πρόσθεσε ότι «γίνονται όλες οι εξετάσεις, έχουμε στα χέρια μας κλειστά συστήματα παρακολούθησης τα οποία αξιολογούνται ήδη και έχουν συλλεχθεί τα τεκμήρια, ωστόσο είναι ακόμη νωρίς» να εξαχθούν τα όποια συμπεράσματα.


Ερωτηθείς για τα κίνητρα της επίθεσης, ο κ. Κωνσταντίνου, είπε ότι «είναι κάτι το οποίο διερευνούμε, αντιλαμβάνεστε είμαστε στα αρχικά στάδια της διερεύνησης της υπόθεσης και είναι κάτι το οποίο τελεί υπό διερεύνηση». 

Σε άλλη ερώτηση κατά πόσον ενδεχομένως ο στόχος να ήταν άτομο που δραστηριοποιείται στην περιοχή, ανέφερε πως «είναι κάτι το οποίο διερευνούμε και θα φανεί σε μεταγενέστερο στάδιο εάν όντως το συγκεκριμένο πρόσωπο στο οποίο αναφέρεστε ήταν ο στόχος της συγκεκριμένης επίθεσης».

Πηγή: sigmalive.com