24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Ανέλπιστος «μποναμάς» 280 εκατομμυρίων ευρώ....Την υπόθεση χειρίστηκε το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους με επιτυχία


Ανέλπιστος «μποναμάς» 280 εκατομμυρίων ευρώ (279.523.922,85) θα αποδοθεί στη χώρα μας 

μετά την σημαντικότατη απόφαση που εξέδωσε το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, το ...οποίο έκανε δεκτή αναίρεση, που είχε η υποβληθεί από ελληνικής πλευράς για απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να αφαιρεθούν από την Ελλάδα σημαντικά ποσά, καθώς κρίθηκε ότι δόθηκαν για επιδοτήσεις βοσκοτόπων κατά παράβαση της κοινοτικής νομοθεσίας.

Η απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου (Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ενωσης), εκδόθηκε την περασμένη Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου και αποτελεί μεγίστη επιτυχία από ελληνικής πλευράς, καθώς όπως προκύπτει από τα στατιστικά δεδομένα του Δικαστηρίου, ούτε το 3% τέτοιων υποθέσεων γίνονται δεκτές, κυρίως όταν αφορούν αιτήματα για απόδοση σημαντικών ποσών.

Την υπόθεση χειρίστηκε το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους με επιτυχία και η απόφαση που εκδόθηκε εκτιμάται, ότι θα αποτελέσει «δικαστικό προηγούμενο» και για ανάλογες διεκδικήσεις σημαντικότατων ποσών από τη χώρα μας που ήδη έχουν δρομολογηθεί.