24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

Απαραίτητη η κατασκευή τείχους στον Έβρο, για την πλήρη θωράκιση των χερσαίων συνόρων μας!


Οι ΗΠΑ, με τον ίδιο τρόπο, μείωσαν κατά 74% τις ροές από το Μεξικό μέσα σε 8 μήνες!

Οι “υβριδικές απειλές”, που απορρέουν από το στρατηγικό σχέδιο, που έχει εκπονήσει ο Ερντογάν κατά της Ελλάδος, θα εξελιχθούν με μεγαλύτερη ένταση και θα πολλαπλασιαστούν σε όλο ...το μήκος των συνόρων του Έβρου κατά τους επόμενους μήνες.


Υπό αυτές τις συνθήκες το Ελληνικό Κράτος πρέπει να αναθεωρήσει την πολιτική του, κάνοντας θαρραλέες επιλογές, με τις οποίες θα είναι σε θέση να θωρακίσει πραγματικά τα χερσαία σύνορα της χώρας, ακυρώνοντας στην πράξη το πανούργο σχέδιο του Τούρκου ηγέτη για μια “προτότυπη εισβολή, υβριδικού τύπου”.

Μια τέτοια επιλογή πρέπει να είναι η, όσο το δυνατόν ταχύτερη, κατασκευή ενός τείχους, που θα διατρέχει, στο μεγαλύτερο μέρος της την συνοριακή γραμμή Ελλάδος – Τουρκίας, κατά τα πρότυπα του τείχους που δημιούργησε η κυβέρνηση Τραμπ στα σύνορα ΗΠΑ – Μεξικού, για να ανασχέσει τις πυκνές μεταναστευτικές ροές από την συγκεκριμένη χώρα της κεντρικής Αμερικής προς τις Νοτ. Αμερικανικές πολιτείες.

Για να αποδεχθεί κανείς την αναγκαιότητα αυτής της κατασκευής του συγκεκριμένου τείχους στον Έβρο, δεν είναι καθόλου απαραίτητο να συμφωνεί με τη γενικότερη πολιτική του προέδρου Τραμπ ή με τα πολιτικά “κουσούρια” και τις ακρότητες, που σχετίζονται με την ιδιότυπη προσωπικότητά του.

Ας ξεχάσουμε τον Τραμπ και το αν συμφωνούμε ή διαφωνούμε με τις ιδιαιτερότητές του και ας αντιληφθούμε ότι αν εξαιρέσει κανείς την προοπτική κατασκευής ενός αντίστοιχου τείχους, δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να θωρακιστούν στην πραγματικότητα και σε διαχρονική βάση τα χερσαία σύνορά μας προς την Τουρκία.

Πόσο γρήγορα μπορεί να γίνει αυτό το τείχος?…

Η απάντηση είναι σαφής. Πάρα πολύ γρήγορα , γιατί θα αποτελείται από προκατασκευασμένα κομμάτια τα οποία θα δεθούν με ειδικές τεχνικές μεθόδους μεταξύ τους, ώστε να είναι πρακτικά αδύνατον να τα υπερβεί κανείς ή να τα διαρρήξει με τα συνήθη μέσα.

Διαφορετικά, με δεδομένη την επιμονή του Ερντογάν στον “υβριδικό πόλεμο” κατά της Ελλάδος, ουδείς μπορεί να είναι βέβαιος -παρά τον έντονο πατριωτισμό και την αυτοθυσία των αρμοδίων κρατικών λειτουργών- πόσο θα αντέξουν τα πληρώματα και τα αποσπάσματα της ΕΛ.ΑΣ και των Ενόπλων Δυνάμεων, που φυλάσσουν τα σύνορα στην ευθεία του χρόνου!

Οι αποφάσεις πρέπει να ληφθούν άμεσα, χωρίς ιδεολογικές αγκυλώσεις και κυρίως χωρίς κόμπλεξ, απέναντι στην μια ή την άλλη πλευρά του πολιτικού φάσματος.

Δεν υπάρχουν “δεξιές ή αριστερές λύσεις”! Υπάρχουν μόνον λύσεις, που εξυπηρετούν το εθνικό μας συμφέρον! Και αυτές οι λύσεις πρέπει να εφαρμοστούν άμεσα στην πράξη!…