24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

Ραγδαίες εξελίξεις: Στην Εισαγγελία νέος φάκελος με 18 νέες καταγγελίες κατά τριών ηθοποιών, ακόμα και για κακουργηματικές πράξεις!


Μορφή χιονοστιβάδας λαμβάνουν πλέον οι καταγγελίες που κατατίθενται στις

 Εισαγγελικές Αρχές για κακοποίηση στον χώρο του θεάτρου και της ηθοποιίας και όπως όλα δείχνουν... η σχετική έρευνα που διεξάγει εδώ και λίγες εβδομάδες η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας έχει ακόμη πολύ…μέλλον.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα στην Εισαγγελία κατατέθηκαν από τον πρόεδρο του πειθαρχικού συμβουλίου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) Πασχάλη Τσαρούχα, 18 νέες φάκελοι με καταγγελίες από μέλη του Σωματείου σε βάρος τριών προσώπων από το χώρο της ηθοποιίας και της σκηνοθεσίας, τα ονόματα μάλιστα των οποίων απασχολούν ήδη τις Αρχές αλλά και την κοινή γνώμη.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ανάμεσα στις νέες αυτές καταγγελίες που κατατέθηκαν σήμερα στην εισαγγελία, φέρεται να υπάρχουν και υποθέσεις που σχετίζονται με κακουργηματικές πράξεις και κάποιες εξ αυτών δεν έχουν παραγραφεί. Να σημειωθεί ότι οι σημερινές καταγγελίες έρχονται να προστεθούν σε αυτές που είχαν κατατεθεί προ ημερών στις εισαγγελικές αρχές και πάλι από τον κ. Τσαρούχα.

«Επισκέφθηκα τον εισαγγελέα και έφερε νέους φακέλους. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω. Θα σας παρακαλέσω να ρωτάτε ότι και τον εισαγγελέα, ακολουθούμε τη διαδικασία πάρα πολύ αυστηρά», δήλωσε σήμερα μετά την έξοδό του από το κτήριο της εισαγγελίας και συνέχισε: «Όσο λιγότερο μιλάμε τόσο πιο σωστά προσπαθούμε να κάνουμε τη δουλειά μας. Ο, τι καινούργιο έχουμε θα το φέρουμε».




Πλέον, οι εισαγγελείς αφού μελετήσουν τους φακέλους, προτίθενται να καλέσουν, σύμφωνα με πληροφορίες, σε κατάθεση όλους τους καταγγέλλοντες. Τα πρόσωπα αυτά θα κληθούν δηλαδή από τον εισαγγελέα να καταθέσουν αναλυτικά για τα περιστατικά που αναφέρουν στις αναφορές που έχουν υποβάλλει στο ΣΕΗ.

Εν τω μεταξύ, η εισαγγελία καλείται άμεσα να αποφασίσει για το τί μέλει γενέσθαι όσον αφορά στην ποινική μεταχείριση γνωστού ηθοποιού, ο οποίος έχει μηνυθεί για βιασμό. Η προανάκριση για την υπόθεση αυτή έχει ολοκληρωθεί και η σχετική δικογραφία έχει επιστρέψει πίσω στην εισαγγελία η οποία και θα αποφασίσει για το τι ακριβώς θα πράξει, αν δηλαδή θα ασκήσει ποινική δίωξη ή όχι και για τί είδους αδίκημα. Πάντως, οι όποιες κινήσεις της εισαγγελίας στην υπόθεση αυτή αναμένεται να είναι άμεσες, καθώς το καταγγελλόμενο αδίκημα λήγει τον ερχόμενο Μάιο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου