24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

ΚΥΡΙΑΚΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΤΕΛΙΚΑ...Ξεφεύγει η κατάσταση στην Αθήνα....Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ: Αναρχικοί έστησαν μπλόκα και ζητούσαν ταυτότητες στου Ζωγράφου! Φόβοι για επίθεση σε αστυνομικό στόχο!


Σε «κόκκινο» συναγερμό βρίσκονται οι αρχές λόγω των επιθέσεων σε αστυνομικούς και σε αστυνομικά τμήματα 
από αλληλέγγυους στο καταδικασμένο τρομοκράτη της 17 Νοέμβρη ..Δημήτρη Κουφοντίνα.

Καθημερινά το τελευταίο διάστημα καταγράφονται επιθέσεις που θέτουν πολλές φορές σε κίνδυνο τους αστυνομικούς που είτε βρίσκονται έξω από αστυνομικά τμήματα είτε περιπολούν.

Χθες το βράδυ σήμανε συναγερμός στο επιτελείο της αστυνομίας, όταν αστυνομικός ενημέρωσε ότι συγκεντρωμένα άτομα στου Ζωγράφου και συγκεκριμένα στην οδό Ούλωφ Πάλμε, σταματούσαν αυτοκίνητα, ζητώντας από τους επιβάτες τις ταυτότητές τους, προκειμένου να διαπιστώσουν αν πρόκειται για αστυνομικούς.
Όταν στην περιοχή μετέβησαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, τα περίπου 100 άτομα μπήκαν μέσα στην εστία.
Στη ΓΑΔΑ επικρατεί συναγερμός με τους επικεφαλής να εκφράχζουν φόβους για επίθεση σε αστυνομικό στόχο. Οι πλέον «ευάλωτοι» είναι οι αστυνομικοί που κάνουν ελέγχους σε αυτοκίνητα για κορωνοϊό. Για αυτό το λόγο, οι οδηγίες είναι να πραγματοποιούν ελέγχους με συνοπτικές διαδικασίες και να μην παραμένουν για αρκετή ώρα στο ίδιο σημείο.
 
Σημειώνεται ότι έλεγχοι για κορωνοϊό πραγματοποιούνται όλο το 24ωρο από 10.500 αστυνομικούς σε όλη την Ελλάδα, ενώ στην Αθήνα ελέγχους κάνουν 4.500 αστυνομικοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου