24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

ΚΟΝΤΑ ΣΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ...Ελικόπτερο της Πυροσβεστικής στον τόπο του σεισμού - Σε επιφυλακή οι ΕΜΑΚ


Μετά τη σεισμική δόνηση που εκδηλώθηκε στην περιοχή της Ελασσόνας, κινητοποιήθηκαν άμεσα οι Πυροσβεστικές Δυνάμεις της Περιφέρειας Θεσσαλίας, με διασπορά στην ευρύτερη περιοχή. Μέχρι στιγμής έχουν.... αναφερθεί ζημιές σε μια οικία στην περιοχή Μεσοχώρι Ελασσόνας, καθώς και σε ένα σχολείο στην περιοχή Δαμάσι Τυρνάβου.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής αναφέρει σχετικά:


«Πραγματοποιούνται περιπολίες από Πυροσβεστικές και Αστυνομικές Δυνάμεις, ενώ ελικόπτερο του ΠΣ μεταβαίνει στην περιοχή για εναέρια επιτήρηση και έλεγχο. Με εντολή Αρχηγού Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγου Στέφανου Κολοκούρη, τέθηκαν σε επιφυλακή όλες οι Πυροσβεστικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας Θεσσαλίας, καθώς και η 1η, 2η, 7η και 8η ΕΜΑΚ, ενώ ο Υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος μεταβαίνει στο σημείο που εκδηλώθηκε η σεισμική δόνηση για τον συντονισμό των δυνάμεων.

»Παρακαλούμε τους συμπολίτες μας στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, όπου και σημειώθηκε η σεισμική δόνηση, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν πιστά τις υποδείξεις των αρμόδιων αρχών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου