24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

Δεν είναι “αφέντρα” ...Υπόθεση Lamanif....«Δεν είναι ούτε αφέντρα ούτε εκβιάστρια» λέει ο δικηγόρος της 30χρονης



Ο δικηγόρος της 30χρονης που συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές και έχει καταγγελθεί μεταξύ άλλων και για εκβιασμό από τον γνωστό ράπερ Lamanif, μιλώντας στο newsit, gr αναφέρει ότι η πελάτης του

 δεν είναι “αφέντρα” και δεν... έχει καμία εμπλοκή με τη διαρροή του ροζ βίντεο στο διαδίκτυο..

H 30χρονη είναι μια κοπέλα της διπλανής πόρτας. Είναι εργαζόμενη, ζει μια φυσιολογική ζωή και δεν έχει δώσει ποτέ δικαιώματα για κανέναν λόγο. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε παρά πολύ δύσκολη θέση, κλαίει συνεχώς κι είναι ανήσυχη με όλα αυτά που συμβαίνουν. Δεν έχει καμία σχέση με αυτά που έχει καταγγείλει ο συγκεκριμένος κύριος”, λέει στο newsit.gr, o δικηγόρος της 30χρονης Μιχάλης Βέρος και τονίζει για το ροζ βίντεο που διέρρευσε στο διαδίκτυο και περιλαμβάνει προσωπικές στιγμές του 24χρονου μουσικού με την 30χρονη:

“ Δεν το έχει δημοσιεύσει η ίδια το είχε παραχωρήσει σε έναν παιδικό της φίλο με την αυστηρή εντολή να μην το δημοσιεύσει ούτε να το παραχωρήσει παρακάτω. Δυστυχώς όμως δεν έγινε έτσι. Το βίντεο παραχωρήθηκε κι έλαβε τη διάσταση αυτή που γνωρίζουμε σήμερα”.

Ο δικηγόρος της 30χρονης απαντά και στο κύκλωμα με τις αφέντρες που κατήγγειλε ο 24χρονος ράπερ. Δεν υπάρχει κανένα κύκλωμα με αφέντρες. Δεν έχει καμία τέτοιου είδους σεξουαλική προτίμηση. Αντιθέτως ο μηνυτής της έχει τέτοιες προτιμήσεις και για αυτό τον απομάκρυνε από τη ζωή της έπειτα από την ολιγοήμερη σχέση που είχαν. 

Και φυσικά πτε δεν έκανε εκβιασμό εις βάρος του. Προσήχθη και παραδώσαμε αποδεικτικό υλικό από το κινητό της τηλέφωνο και τον υπολογιστής της. Τα στοιχεία αυτά ενισχύουν τους ισχυρισμούς της”

ΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΜΠΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου