24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

Αφγανιστάν: Εκρήξεις έξω από το αεροδρόμιο της Καμπούλ – Τουλάχιστον 13 νεκροί – Για χτύπημα του ISIS μιλούν οι Αμερικανοί



Τουλάχιστον 13 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και περισσότεροι από 50 τραυματίστηκαν 
από την έκρηξη που σημειώθηκε έξω από το αεροδρόμιο της Καμπουλ το απόγευμα ...της Πέμπτης. Η έκρηξη σημειώθηκε


 κοντά στην Πύλη Άμπεϊ, τη μία από τις τρεις προσβάσεις στο αεροδρόμιο όπου τις τελευταίες ημέρες συνωστίζονται χιλιάδες Αφγανοί, ελπίζοντας ότι θα καταφέρουν να φύγουν από τη χώρα που πλέον ελέγχεται από τους Ταλιμπάν.

Το Politico, επικαλούμενο έναν Αμερικανό αξιωματούχο και ένα άλλο πρόσωπο με γνώση της κατάστασης, υποστηρίζει ότι για την έκρηξη ευθύνεται ένας βομβιστής αυτοκτονίας του Ισλαμικού Κράτους (ISIS). Σύμφωνα με μια πηγή προσκείμενη στους Ταλιμπάν, ανάμεσα στους νεκρούς υπάρχουν και παιδιά.

Νωρίτερα, το αραβικό τηλεοπτικό δίκτυο Al Jazeera, έκανε λόγο για 11 νεκρούς και τουλάχιστον 15 τραυματίες, μεταξύ των οποίων είναι και πολλοί ξένοι. Αμερικανός αξιωματούχος ανέφερε ότι μεταξύ των τραυματιών ενδέχεται να είναι και τρεις Αμερικανοί στρατιώτες.

Ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου επιβεβαίωσε ότι σημειώθηκε και μια δεύτερη έκρηξη, κοντά στο ξενοδοχείο Μπάρον που βρίσκεται απέναντι από το αεροδρόμιο. Νωρίτερα, το τηλεοπτικό δίκτυο Fox μετέδωσε ότι στο ξενοδοχείο αυτό συγκεντρώνονταν οι Αμερικανοί πολίτες που ανέμεναν τη σειρά τους για να απεγκλωβιστούν από το Αφγανιστάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου