ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ...dunamitis @gmail.com...24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...

Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2009

Ήταν μια επίθεση άνανδρη, δολοφονική και 100% τρομοκρατική.

Χρυσοχοίδης: "Φρικαλέοι τρομοκράτες αλλά δεν θα τους περάσει"

http://www.chrisochoidis.gr/images/20t.jpgΤΩΡΑ

Ο υπουργός "Προστασίας του πολίτη" Μιχάλης Χρυσοχοίδης έκανε την παρακάτω δήλωση:


Ο υπουργός χαρακτήρισε την επίθεση στο Α.Τ. Αγίας Παρασκευής άνανδρη και δολοφονική και υπογράμμισε πως η βία είναι ο χειρότερος εχθρός της κοινωνίας.

Aναλυτικά η δήλωση του κ. Χρυσοχοΐδη:

«H ένοπλη επίθεση εναντίον νεαρών Αστυνομικών και ενός πολίτη είναι επίθεση άνανδρη, δολοφονική και εκατό τοις εκατό τρομοκρατική. Θέλω να εκφράσω τη συμπαράστασή μου στις οικογένειες των πασχόντων, των τραυματισμένων. Εύχομαι ταχεία ανάρρωση σε όλους. Η επίθεση αυτή επαναλαμβάνω είναι άνανδρη και δολοφονική. Θέλω να διακηρύξω με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι η βία και μάλιστα η δολοφονική βία είναι ο χειρότερος εχθρός της κοινωνίας. Η δε τυφλή βία εναντίον εικοσάχρονων παιδιών είναι απεχθής και φρικαλέα. Καλώ όλους τους πολίτες σε συσπείρωση γύρω από τη Δημοκρατία, για να την προστατέψουμε. Θέλω να στείλω ένα μήνυμα απόψε σε αυτούς τους φρικαλέους τρομοκράτες και να τους πω ότι δεν θα τους περάσει. Θέλω να στείλω ένα μήνυμα σε όλη την ελληνική κοινωνία ότι είμαστε εδώ παρόντες. Η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται. Η απάντησή μας θα είναι άμεση και αποφασιστική. Η Ελλάδα δεν πρόκειται να μετατραπεί σε επικράτεια του φόβου. Οι θρασύδειλοι δολοφόνοι θα συλληφθούν και θα παραδοθούν στη Δικαιοσύνη».


Η υπουργός υγείας Μ.Ξενογιαννακοπούλου δήλωσε από το νοσοκομείο "Ερυθρός Σταυρός"

"Θέλω να εκφράσω την αλληλεγγύη και την συμπαράσταση στα παιδιά που πάνε καλά