24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Αδελφοκτόνος ο δράστης στο Φάληρο

 ΣΟΚ  ΣΤΟ   ΦΑΛΗΡΟ  ΑΔΕΛΦΟΣ  Ο  ΔΡΑΣΤΗΣ

Αδελφοκτόνος ο δράστης στο Φάληρο«Φως», έριξαν οι έρευνες, στο «θολό» τοπίο που σκέπαζε το αποτρόπαιο έγκλημα με θύμα τον 20χρονο Αιγύπτιο στο Ν. Φάληρο. Οι αστυνομικές έρευνες από την πρώτη στιγμή είχαν στραμμένη την προσοχή τους στο άμεσο και το οικογενειακό περιβάλλον του 20χρονου. «Έπεσαν κυριολεκτικά από τα σύννεφα» όμως, όταν ανακάλυψαν πως δολοφόνος ήταν ο ίδιος ο
αδερφός του θύματος της άγριας δολοφονίας......
μέσα στην κρεβατοκάμαρά του, ακριβώς δίπλα από το δωμάτιο των γονιών και των αδελφών τους, που κοιμόντουσαν εκείνη την ώρα.
Το θύμα είχαν βρει νεκρό χτες το πρωί περίπου στις 10:00, οι γονείς του και τα αδέλφια του στο κρεβάτι του μέσα σε μια λίμνη αίματος, με πολλά τραύματα από μαχαίρι στο σώμα και στο πρόσωπο. Εντύπωση είχε προκαλέσει στους αστυνομικούς ότι όλα συνέβησαν την στιγμή που όλοι ήταν στο σπίτι και κοιμόντουσαν. Κατά τη διάρκεια των ερευνών οι αστυνομικοί υπέθεταν ότι ο δράστης μπήκε στο δωμάτιο του άτυχου 20χρονου από την μπαλκονόπορτα. Μάλιστα έξω από το μπαλκόνι του υπερυψωμένου ισογείου το θύμα είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του, εκεί οι αστυνομικοί εντόπισαν μια πατημασιά στον ουρανό του αυτοκινήτου και υπέθεσαν ότι με τον τρόπο αυτό ο δράστης κατάφερε να φτάσει στο μπαλκόνι.
Ο 26χρονος αδελφοκτόνος προσπαθώντας να δικαιολογήσει την αποτρόπαια πράξη του είπε, ότι ο αδελφός του ζητούσε διαρκώς χρήματα και πως επειδή οι γονείς τους ήταν φτωχοί δεν μπορούσαν να ανταποκριθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου