24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

THE TOURIST ......ΣΕ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ.....


Η πρωτοποριακή κάρτα THE TOURIST είναι το «διαβατήριο» για να απολαύσετε μία σειρά από αποκλειστικά προνόμια, για εσάς που τα ταξίδια είναι τρόπος ζωής, αλλά και για εσάς που χαλαρώνετε με...
περιστασιακές αποδράσεις.
Προνόμια Κάρτας

Το πιο σημαντικό πλεονέκτημα είναι ότι σάς χορηγείται ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, χωρίς καμία οικονομική απαίτηση και χωρίς καμία απολύτως δέσμευση από εσάς! Απλώς συμπληρώνετε τη σχετική αίτηση απόκτησης και, αμέσως, η κάρτα προνομίων THE TOURIST απογειώνει τη διάθεσή σας για ταξίδια, με μοναδικές προσφορές, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.




Επόμενος προορισμός... το κέρδος σας!
Χρησιμοποιώντας την ταξιδιωτική κάρτα THE TOURIST είστε πάντα κερδισμένοι, εξοικονομώντας σημαντικά χρήματα από τη διαμονή ή τα κόστη μεταφοράς:





  • ΕΚΠΤΩΣΗ 50% για διαμονή σε ξενοδοχεία όλης της Ελλάδας!
  • ΕΚΠΤΩΣΗ 20 – 60% για τη διαμονή σας σε ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο!
  • ΕΚΠΤΩΣΗ 5% για όλα τα αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια, με προορισμό την Ελλάδα και το εξωτερικό!



Εσείς βάλτε, χωρίς κόπο και κόστος, την κάρτα THE TOURIST στις αποσκευές σας, κι εμείς θα σάς ανοίγουμε πάντα νέους ορίζοντες για να επωφεληθείτε.

Είναι καλύτερο να ταξιδεύεις με παρέα!

Προγραμματίζετε μικρή ή μεγάλη απόδραση με παρέα ; Τότε έχετε επιπλέον λόγους να επικοινωνήσετε μαζί μας, για περισσότερες εκπλήξεις.



Μπές ΤΩΡΑ στο www.thetourist.gr συμπλήρωσε την αίτηση απόκτησης της κάρτας προνομίων the tourist και ....απόλαυσε ταξίδια αλλά και μεγάλες προσφορές για την ψυχαγωγία σου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου