24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

Ρωμανιάς.... Προσλήψεις με λίστες από τα κόμματα

 Ο εργατολόγος, Γιώργος Ρωμανιάς, μίλησε στον Real FM και στην εκπομπή των Μάνου Νιφλή και Άκη Παυλόπουλου, με αφορμή την περεταίρω μείωση μισθών και συντάξεων, ενώ σχολίασε και ..
τις αναγγελίες για 4.900 θέσεις προσωρινής εργασίας σε ανέργους. «Έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι η μείωση των μισθών θα αυξήσει τις προσλήψεις. Κάτι το οποίο δεν συμβαίνει στην πράξη. Είναι μια παταγώδης αποτυχία, και συνεχίζουν την ίδια πολιτική», σχολίασε για τις συνεχόμενες μειώσεις στους μισθούς ο κ. Ρωμανιάς. Σχετικά με τις 4.900 προσλήψεις ανέργων που έχουν ανακοινωθεί, ο κ. Ρωμανιάς επισημαίνει ότι «Οι προσλήψεις θα γίνονται προφανώς μέσω λίστας που θα διοχετεύουν τα δύο μεγάλα κόμματα. Κανονικά θα πρέπει να υπάρχουν δημόσιες προσκλήσεις και προκηρύξεις. Στην πράξη, όλες αυτές οι λίστες θα διοχετεύονται από τα δύο μεγάλα κόμματα. Άλλο πράγμα είναι να κάνει την επιλογή το ΑΣΕΠ και άλλο πράγμα να λένε ότι κάνουμε εμείς την επιλογή, αλλά με κριτήρια του ΑΣΕΠ». Για την ανεργία, ο κ. Ρωμανιάς υποστήριξε ότι «δεν Δεν υπάρχει σχέδιο αντιμετώπισης της ανεργίας. Όλα αυτά, είναι σπασμωδικά μέτρα. Είναι απαράδεκτο να μας λένε ότι έρχονται να αντιμετωπίσουν την ανεργία. Ας μην κοροϊδευόμαστε. Η ανεργία θα συνεχίσει να καλπάζει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου