24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Το πρώτο μπαμ στο κύπελλο έγινε με τον Αιγινιακό





Το πρώτο μπαμ στο κύπελλο έγινε με τον
Αιγινιακό να κερδίζει 1-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα και να τον αποκλείει!
Βαριά άρρωστος μοιάζει ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος υπέστη ήττα σοκ στην Πιερία από τον Αιγινιακό με 1-0 και έτσι έμεινε εκτός συνέχειας του Κυπέλλου!

Οι Γιαννιώτες, αν και...
παρατάχθηκαν με βασικούς, για ακόμα ένα παιχνίδι παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων. Ο Αιγινιακός, πάτησε πάνω στο... οικοδόμημα του πρώτου αγώνα, όταν και απέσπασε λευκή ισοπαλία στην Ήπειρο, έπαιξε πολύ έξυπνα και κατάφερε να κρατήσει τους Γιαννιώτες μακριά από την εστία του και να χτυπάει σε κάθε ευκαιρία στην κόντρα.

 Σε μία από αυτές τις φάσεις και συγκεκριμένα στο 24', ο Δερμητζόγλου γύρισε όμορφα στον Τσουρλίνοφ, αυτός με εντυπωσιακή ενέργεια πέρασε δύο αντιπάλους του και με διαγώνιο σουτ νίκησε τον Αμπάρη για το 1-0! Live betting σε όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος στην sportingbet

 Παρά το γκολ που δέχτηκε, ο ΠΑΣ δεν άλλαξε εικόνα, καθώς και πάλι δεν μπορούσε να φτάσει με αξιώσεις μπροστά από την αντίπαλη εστία. Έτσι, το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τον Αιγινιακό να πανηγυρίζει μία ιστορική νίκη-πρόκριση.

 ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Κιβρακίδης (65' Καρακατσάνης), Σαμαράς, Λιόλιος, Γεωργίου, Πετκάκης, Χατζής, Φαμπίνιο, Πέντα, Δεμηρτζόγλου (54' Μιτρόφ), Τσουρλίνοφ (75' Ζούρκος).

 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Σάββας Παντελίδης): Αμπάρης, Ντάσιος, Μπέριος, Κολοβέτσιος, Στρούνα, Τσουκαλάς (81' Αυγενικού), Κεϊτά, Κοροβέσης, Βίλα (35' λ,τ. Ντε Βιντσέντι), Κρητικός (59' Βισέντο), Ίλιτς. Διάβασε περισσότερα στο: ΠΑΣ... σπίτι σου!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου