24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

«Πόλεμος» μετά το άνοιγμα Τζιτζικώστα στη Χρυσή Αυγή




Η απόφαση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα να προσκαλέσει τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής στην σημερινη παρέλαση και η δήλωσή του το πρωί της Κυριακής στο MEGA...
ότι δεν θα την πάρει πίσω και ότι ακόμη κι αν ο χρόνος γύριζε πίσω θα έπραττε το ίδιο έχει προκαλέσει τριγμούς στον κυβερνητικό συνασπισμό ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και αντιδράσεις από την πλευρά της αντιπολίτευσης.

Ο κ. Τζιτζικώστας, δήλωσε μεταξύ άλλων το πρωί της Κυριακής ότι κάποιος άλλος Περιφερειάρχης θα μπορούσε να μην προσκαλέσει το ΠΑΣΟΚ με το επιχείρημα ότι είναι εγκληματική οργάνωση επειδή καταδικάστηκε ο Άκης Τσοχατζόπουλος. Αυτή του η δήλωση προκάλεσε την αντίδραση του ΠΑΣΟΚ, το οποίο με επίσημη ανακοίνωσή του, ζήτησε την παρίτησή του λόγω «έλλειψης δημοκρατικού ήθους αλλά και λόγω ακραίας ανοησίας». Στην ανακοίνωση επισημαίνεται μεταξύ άλλων ότι «ο κ. Τζιτζικώστας στην προσπάθειά του να δικαιολογήσει τη στάση του απέναντι στη Χρυσή Αυγή στις εκδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη -στις οποίες παρίσταται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας- και νομίζοντας ότι εξυπναδίζει κατά του ΠΑΣΟΚ, υιοθέτησε την ναζιστική λογική της Χρυσής Αυγής και κατάφερε να προσβάλει τη Νέα Δημοκρατία γιατί φαίνεται ότι ξέχασε πώς βρέθηκε να είναι περιφερειάρχης και σε ποιο δήμο έχει την έδρα του».

«Μετά τις τελευταίες εξελίξεις καλούμε τον κ. Τζιτζικώστα να μην συμμετέχει στην παρέλαση, είναι προσβολή για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας», ανέφερε λίγο αργότερα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος σε ανάρτησή του στο Twitter.

Από πλευράς ΝΔ, ο Σίμος Κεδίκογλου έκανε λόγο για «διπλή γκάφα» του Απόστολου Τζιτζικώστα, χωρίς πάντως να καταδικάσει ευθέως τα όσα είπε ο Περιφερειάρχης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου