ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ...dunamitis @gmail.com...24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...

Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2013

Συνάντηση με τον πάπα θέλει η σύντροφος του Μπερλουσκόνι


Να συνομιλήσει με τον πάπα Φραγκίσκο ζήτησε η σύντροφος του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, η Φραντσέσκα Πασκάλε, στο πλαίσιο της συνέντευξής της στην εφημερίδα Κοριέρε Ντέλα Σέρα. «Απευθύνω μια έκκληση...
προσωπικά στον πάπα. Να με δεχθεί για να ακούσει όλη την πραγματική ιστορία του Μπερλουσκόνι», είπε χαρακτηριστικά η Πασκάλε.

 «Ήθελα να ζητήσω από τον πρόεδρο της δημοκρατίας να προχωρήσει σε απονομή χάριτος. Τα παιδιά του είχαν την ίδια πρόθεση. Καταλάβαμε, όμως , ότι θα του κάναμε ψυχολογικό βιασμό, διότι είναι αθώος. Όπως και ότι στο προεδρικό μέγαρο θα βρίσκαμε μόνον μια κλειστή πόρτα», υποστήριξε η ίδια. «Ο Σίλβιο δεν περνά φάση κατάθλιψης.

Έχει μέσα του θυμό, τον θυμό όσων έχουν υποστεί αδικία. Αν έχει σχέδια να επιστρέψει στο κυβερνητικό μέγαρο; Ο Μπερλουσκόνι δεν έχει ανάγκη από αξιώματα, έχει ένα όραμα: να απελευθερώσει την χώρα μας.

 Και θα τα καταφέρει», είπε ακόμη η σύντροφος του κεντροδεξιού πολιτικού και μεγιστάνα των μέσων ενημέρωσης. Η Ναπολιτάνα σύντροφος του Μπερλουσκόνι συνέχισε: «ο Σίλβιο δεν είναι φτιαγμένος για να χαίρεται μόνος του τα λεφτά και τα πλούτη του. Θεωρεί την πολιτική ένα τρόπο για να μπορεί να προχωρεί σε αγαθοεργίες, να δωρίζει μέρος του εαυτού του.

 Εγώ ασφαλώς είμαι και θα είμαι κοντά του για πάντα». Ο ηγέτης του κόμματος Φόρτσα Ιτάλια αποπέμφθηκε χθες από τη Γερουσία της Ιταλίας εξαιτίας της οριστικής καταδίκης του για φορολογική απάτη από το ιταλικό ανώτατο ακυρωτικό δικαστήριο.

 Η απόφαση αυτή σημαίνει ότι τα επόμενα έξι χρόνια ο πρώην πρωθυπουργός δεν μπορεί να θέσει υποψηφιότητα για να εκλεγεί στο ιταλικό κοινοβούλιο, ενώ σημειώνεται πως ο Μπερλουσκόνι συνεχίζει να αντιμετωπίζει δίκες για διάφορες υποθέσεις.