24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

Κασιδιάρης: Στόχος είναι να λάβουμε 1η θέση στις ευρωεκλογές και να διεκδικήσουμε μεγάλους δήμους


Συνέντευξη Τύπου στα πλαίσια εγκαινίων νέων γραφείων στην Πρέβεζα έδωσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης. Παρόντες μέλη, φίλοι και οπαδοί της παράταξης 


 "Στόχος μας είναι να λάβουμε την πρώτη θέση στις ευρωεκλογές και να...
διεκδικήσουμε τους μεγάλους δήμους και τις περιφέρειες της χώρας". Με αυτά τα λόγια ξεκίνησε τη συνέντευξή τύπου που παραχώρησε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης μαζί με τον Ηλία Παναγιώταρο το Σάββατο λίγο πριν τα εγκαίνια των γραφείων του κόμματος στην Πρέβεζα.

"Είμαστε η ανερχόμενη πολιτική δύναμη στην Ελλάδα", τόνισε ο κ. Κασιδιάρης συμπληρώνοντας ότι καθημερινά η Χ.Α. εγκαινιάζει γραφεία σε όλη τη χώρα. Σε ερώτηση δημοσιογράφου για τις πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών ο κ. Παναγιώταρος είπε ότι "αποκαλύπτεται καθημερινά η πολιτική μπόχα του πολιτικού συστήματος", ενώ αναφέρθηκε στα 2,8 εκ. ευρώ για το πρόγραμμα της παιδικής παχυσαρκίας τη στιγμή που πολίτες πεθαίνουν στους δρόμους, χαρακτηρίζοντας το σκάνδαλο, για να πάρει το λόγο ο κ. Κασιδιάρης και να σχολιάσει τα όσα διαδραματίζονται γύρω από τις υποθέσεις Λιάπη και Τομπούλογλου.

Ο κ. Κασιδιάρης αναφέρθηκε στον κ. Βενιζέλο και σχολίασε τα όσα διαδραματίστηκαν και αφορούσαν τις συλλήψεις μελών της Χ.Α., ενώ μίλησε και για τον λόγο της μη αποφυλάκισης τους. Στη συνέχεια ακολούθησαν τα εγκαίνια των γραφείων που εκτός του Ηλία Κασιδιάρη και Ηλία Παναγιώταρου παραβρέθηκαν οι Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης και Αρτέμιος Ματθαιόπουλος, ενώ παρόντα ήταν και πολλά τοπικά στελέχη του κόμματος.

Στις ομιλίες που ακολούθησαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής επιτέθηκαν στα υπόλοιπα κόμματα για την προφυλάκιση του αρχηγού τους Νίκου Μιχαλολιάκου και άλλων βουλευτών του κόμματος, για την απόφαση για αναστολή της κρατικής χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής ενώ επανέλαβαν τις γνωστές θέσεις κατά των μεταναστών.



 (Με πληροφορίες από pamepreveza.gr και thebest.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου