24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

Σοκ στην Εύβοια: Πήγε να μαζέψει χόρτα και την κατασπάραξαν άγρια σκυλιά


Το απίστευτο αυτό και τραγικό συμβάν έγινε χθες βράδυ στην περιοχή Μύλοι Ερέτριας στην Εύβοια. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η 76χρονη γυναίκα πήγε νωρίς το απόγευμα μια βόλτα για...
να μαζέψει χόρτα, κάτι το οποίο έκανε συχνά.

 Όταν όμως βράδιασε και δεν επέστρεψε οι δικοί της άνθρωποι ανησύχησαν και άρχισαν να την αναζητούν. Δυστυχώς μετά από αρκετές ώρες την εντόπισαν μέσα σε ένα περιφραγμένο οικόπεδο, όπου η άτυχη γυναίκα είχε μπει προφανώς για να μαζέψει χόρτα. Εντός του οικόπεδου όπως σημειώνει το lamiareport.gr ήταν και δυο σκυλιά, τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες είναι αδέσποτα. Η εικόνα που αντίκρισαν οι συγγενείς δεν περιγράφεται.

Ο άνθρωπός τους ήταν κατασπαραγμένος από τα σκυλιά. Το ένα από τα δυο ήταν πολύ πιο άγριο και δύσκολα μπορούσε κανείς να το πλησιάσει. Τελικά με τη βοήθεια φιλοζωικού σωματείου, ακινητοποιήθηκαν και παραδόθηκαν προς φύλαξη σε αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου Ερέτριας.

 Κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς έγινε και κάτω από ποιες συνθήκες φτάσαμε σε αυτό το τραγικό αποτέλεσμα. Η νεκροψία νεκροτομή αναμένεται να ρίξει φως στην υπόθεση και την ακριβή αιτία θανάτου.

 Η αστυνομία ερευνά το θέμα της ιδιοκτησίας των σκύλων, ενώ παράλληλα ζήτησε την εξέταση των σκύλων από την Κτηνιατρική Υπηρεσία Χαλκίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου