24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

Κύπρος: Παραιτήθηκε σύσσωμο το Υπουργικό Συμβούλιο


Μετά την αποχώρηση του ΔΗΚΟ από την κυβέρνηση, στη διάθεση του Προέδρου της Δημοκρατίας έθεσαν σήμερα οι 4 υπουργοί του κόμματος,
Γιώργος Λακκοτρύπης, Φώτης Φωτίου, Κυριάκος Κενεβέζος και Πέτρος Πετρίδης, τις παραιτήσεις τους, ενώ την παραίτησή τους υπέβαλαν και οι υπόλοιποι υπουργοί. 

Όπως μετέδωσε η εφημερίδα "Φιλελεύθερος", σύμφωνα με όσα δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της συνερδίασης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρήστος Στυλιανίδης, όλοι οι υπουργοί της Κυβέρνησης Αναστασιάδη έθεσαν στη διάθεση του Προέδρου την παραίτησή τους, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στο ΔΗΚΟ. 

Ωστόσο ξεκαθάρισε ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τους ζήτησε να παραμείνουν στις θέσεις τους μέχρι να οριστικοποιηθούν οι αποφάσεις του σχετικά με ανασχηματισμό, και το αργότερο μέχρι την 15η Μαρτίου. Εξερχόμενος από το Προεδρικό ο προεδρος Αναστασιάδης περιορίστηκε να αναφέρει στους δημοσιογράφους ότι θα λάβει τις αποφάσεις του μέχρι την 15η Μαρτίου.

anastaaa

 Στον αέρα βρίσκεται η έγκριση της τέταρτης δόσης ύψους 236 εκατ. ευρώ ενώ εκφράζονται φόβοι για την αναβολή της αποδέσμευσης 1,5 δισ. ευρώ που αφορά την ανακεφαλαιοποίηση των συνεργατικών τραπεζών στην Κύπρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου