24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Δάσκαλος έκαψε το σχολείο του στην Κύμη και επιχείρησε να αυτοκτονήσει

Φωτογραφίες eviazoom.gr
Δάσκαλος-εμπρηστής ομολόγησε ότι έκαψε ολοσχερώς το Δημοτικό Σχολείο Κύμης και επιχείρησε να αυτοκτονήσει από τις τύψεις που είχε λόγω της πράξης του. Τα ξημερώματα της..
Παρασκευής 4 Απριλίου ο 49χρονος δάσκαλος έβαλε φωτιά στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Κύμης όπου και δίδασκε με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς. Σύμφωνα με το eviazoom.gr, ο άνδρας προέβη στην πράξη επειδή αφενός είχε ψυχολογικά προβλήματα και αφετέρου το υπουργείο Παιδείας απέρριψε την αίτηση του για πρόωση συνταξιοδότηση.

 Από τις τύψεις του ο δάσκαλος πήγε σε ένα εγκαταλελειμμένο πέτρινο οίκημα και κάρφωσε ένα μαχαίρι στην κοιλιά του προκειμένου να αυτοκτονήσει. Για καλή του τύχη τον εντόπισε ο βοσκός της περιοχής και τον μετέφερε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Οι αστυνομικοί επισκέφτηκαν τον 49χρονο για να του πάρουν κατάθεση μετά και από την απόπειρα αυτοκτονίας και τελικά ο άνδρας ομολόγησε ότι ήταν ο εμπρηστής του Δημοτικού Σχολείου και εξιστόρησε το τι ακριβώς συνέβη.


 Σύμφωνα με πληροφορίες του eviazoom.gr, ο δάσκαλος ανέφερε ότι εισέβαλε στο σχολείο και αφού έσπασε το τζάμι πέταξε μέσα στο κτήριο ένα αναμμένο στουπί με βενζίνη και εξαφανίστηκε. Το ιστορικό σχολείο έγινε παρανάλωμα του πυρός και καταστράφηκε ολοσχερώς. Επίσης διευκρίνισε ότι προέβη στην συγκεκριμένη πράξη για λόγους εκδίκησης καθώς το υπουργείο Παιδείας απέρριψε την αίτηση του για πρόωρη συνταξιοδότηση ενώ ανέφερε ότι έχει μετανιώσει. Ο δάσκαλος αναμένεται να οδηγηθεί στην Δικαιοσύνη αντιμετωπίζοντας βαριές κατηγορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου