24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δείτε live από την Τούμπα την απονομή στον πρωταθλητή ΠΑΟΚ

Παρασκευή

Η επίθεση του ΠΑΜΕ στα Καφέ mikel


Το γεγονός ότι το ΠΑΜΕ καταγγέλλει την εταιρεία των Καφέ mikel δεν σημαίνει ότι σώνει και καλά έχει δίκιο το ΠΑΜΕ, το οποίο κινείται κατά το δοκούν -όπως άλλωστε συνέβη στις...
περιπτώσεις της Τυπο εκδοτικής, του 902 αριστερά στα fm, ή του Ριζοσπάστη. 

 Παρότι η ιδιοκτήτρια εταιρεία δεν εξέδωσε κάποια ανακοίνωση, η ουσία της υπόθεσης έχει μάλλον να κάνει με τα μέτρα προστασίας που η συγκεκριμένη αλυσίδα λαμβάνει για τις πατέντες στα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διαθέτει, και τίποτα παραπάνω.

Το επίμαχο «σύμφωνο υπακοής», κατά το ΠΑΜΕ, δεν είναι τίποτα άλλο από ένα «σύμφωνο εμπιστευτικότητας» που υπογράφουν όσοι εργάζονται σε κρίσιμες θέσεις της επιχείρησης, για το οποίο, όμως, κάθε νεοπροσλαμβανόμενος ερωτάται εξ αρχής αν συμφωνεί με αυτού του είδους την εργασιακή σχέση και μετά υπογράφει.

 Οι καφέδες, κυρίως αυτοί που αναμειγνύονται με γάλα, έχουν εξαιρετικές γεύσεις οι οποίες προκύπτουν ως προϊόν μίξης με σιρόπια και συμπυκνωμένους αφρούς γάλακτος, τα οποία είναι αποκλειστικές συνταγές της εταιρείας και λογικό είναι να θέλει να τις προστατεύσει. Από εκεί και πέρα στα Mikel μόνο θετικά πράγματα έχει κανείς να προσάψει.

 Είναι μια Θεσσαλική αλυσίδα η οποία ξεκίνησε το 2007 από την Λάρισα, καινοτομώντας πραγματικά σε όλα τα επίπεδα. Ανοίγει τρία καταστήματα την εβδομάδα, απασχολεί εκατοντάδες εργαζόμενους, πληρώνει φόρους, και σύντομα θα αποτελέσει έναν πετυχημένο πρεσβευτή της χώρας μας στο εξωτερικό καθώς υπάρχει ουρά για franchise.

 To να πετάμε πέτρες σε μια επιχείρηση που κάνει καλά την δουλειά της, μέσα σε πολύ δύσκολους καιρούς για την επιχειρηματικότητα, είναι εγκληματικό και ουδόλως συμβάλει στην προκοπή του τόπου.


 Εφ. Κόσμος (Κ.Τ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου