24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Η sexy Σουηδέζα δημοσιογράφος που πήρε συνέντευξη από τον Τσίπρα…


«Πήγαινα πάντα κόντρα στο ρεύμα. Εγώ μπήκα στην ΚΝΕ το 1989, όταν, μετά την πτώση του Τείχους του Βερολίνου, όλοι έφευγαν...». Είναι απόσπασμα από την συνέντευξη που..
παραχώρησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας στην Σουηδέζα δημοσιογράφο Kajsa Ekis Ekman η οποια γράφει για την σουηδική εφημερίδα ETC.

 Η ομολογουμένως sexy δημοσιογράφος συνάντησε τον κ. Τσίπρα στο γραφείο του στη Βουλή, ο οποίος -παρά το φορτωμένο πρόγραμμά του- κατάφερε να διαθέσει λίγο από το χρόνο του για να συνομιλήσει με τη Σουηδέζα δημοσιογράφο.

 Αυτό βέβαια δεν αποτελεί έκπληξη αφού η Σουηδέζα δημοσιογράφος έχει «παρελθόν» στη χώρα μας. Τον Αύγουστο του 2011 είχε βρεθεί και πάλι στην Ελλάδα. Τότε εργαζόταν για την εφημερίδα Dagens Nyheter και είχε δημοσιεύσει μάλιστα και ένα άρθρο με τίτλο: «Το ευρω-κοστούμι δεν ταιριάζει σε όλους».

 «Πώς θα νιώθατε εάν η εθνική σας κληρονομιά ξεπουλιόταν κυριολεκτικά για να πλουτίσουν ξένες τράπεζες; Πώς θα νιώθατε εάν στερούσαν από την καθημερινότητά σας το ψωμί και το γάλα για μεγάλο χρονικό διάστημα; Πώς θα αντιδρούσατε εάν ξεπληρώνατε από το μισθό σας δάνεια που δημιούργησαν άλλοι για εσάς και μάλιστα χωρίς κάποιο όφελος;

 Οι Έλληνες νιώθουν αγανακτισμένοι. Και μπορούμε να καταλάβουμε όλοι το γιατί» σημείωνε στο άρθρο της εφημερίδας Dagens Nyheter. Λίγο καιρό αργότερα-τον Οκτώβριο του 2011- η Σουηδέζα δημοσιογράφος μάλιστα είχε παραχωρήσει και μία συνέντευξη στο news247.gr στο οποίο έλεγε πως:«Οι Έλληνες είστε έτοιμοι για επανάσταση. Εκμεταλλευτείτε το».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου