ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ...dunamitis @gmail.com...24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...

Παρασκευή, 27 Ιουνίου 2014

Στη Θεσσαλονίκη το κρουαζιερόπλοιο «Aida Aura» με 1.200 τουρίστεςΣτο λιμάνι της Θεσσαλονίκης “έδεσε” (πρώτη φορά για φέτος) το κρουαζιερόπλοιο "Aida Aura". Οι περισσότεροι εκ των 1.200 επιβατών του (κυρίως Γερμανοί), έχουν...
ήδη "εγκαταλείψει" το πλοίο προκειμένου να υλοποιήσουν το πρόγραμμα που έχουν επιλέξει και να αξιοποιήσουν την ηλιόλουστη ημέρα γνωρίζοντας την πόλη και την ευρύτερη περιοχή κατά την πολύωρη παραμονή τους σ΄αυτή.

Στο πλαίσιο αυτό, οι επιβαίνοντες στον κρουαζιερόπλοιο, από νωρίς έχουν επιβιβαστεί σε δέκα λεωφορεία, άλλα εκ των οποίων θα κάνουν τον γύρο της Θεσσαλονίκης, ενώ τα υπόλοιπα κατευθύνονται στις περιοχές εκτός Θεσσαλονίκης, όπως: Χαλκιδική (Νέα Πλάγια, Σάνυ και Πετράλωνα), Κατερίνη, Μετέωρα.

Επισημαίνεται ότι το"Aida Aura" κατέπλευσε στις 8 το πρωί προερχόμενο από την Οδησσό και θα αποπλεύσει στις 8 το βράδυ με προορισμό τη Ρόδο. Το συγκεκριμένο κρουαζιερόπλοιο πρακτορεύεται από το γραφείο του Βασίλη Καμπάκη, από το οποίο έγινε γνωστό ότι για φέτος, βάσει του προγράμματος, το "Aida Aura" θα “δέσει” στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης συνολικά τέσσερις φορές.