24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

ΠΑΟΚ: «Σάρωσε» με 4-0 τον Πλατανιά



Έναν… αγγελικά πλασμένο ΠΑΟΚ καμάρωσαν οι φίλοι του στην Κρήτη! Ανανεωμένος απ’ την πρόκριση στο Europa League, ο «δικέφαλος» σάρωσε 4-0 τον Πλατανιά και ..
πανηγύρισε την πρώτη νίκη στη Σούπερ Λίγκα.

Παίρνει τα πάνω του ο ΠΑΟΚ!

Ανακουφισμένος από το άγχος της Ευρώπης, ο «δικέφαλος του Βορρά» έβγαλε… γούστα στα Χανιά κι έφτασε σ’ ένα εντυπωσιακό 4-0 επί του Πλατανιά.

Με ωραίο ποδόσφαιρο κατά διαστήματα και τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ (39’ Αθανασιάδη, 52’ Σαλπιγγίδης, 82’ Μακ, 89’ Σκόνδρας) η ομάδα του Αναστασιάδη πήρε με στιλ την πρώτη της νίκη στη Σούπερ Λίγκα.

Αδύναμοι οι γηπεδούχοι, δεν απείλησαν σχεδόν ποτέ και έχασαν -εκτός των άλλων- και τον Τετέ, που αποβλήθηκε στο 80’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Το ματς

Υπάρχουν -ή μοιάζουν να υπάρχουν- δυο ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ… π.Ζ. και ο ΠΑΟΚ μ.Ζ. Διότι ο «δικέφαλος» της προ Ζίμπρου (και προ εξασφάλισης της παρουσίας στο Europa League) εποχής θα μπερδευόταν απ’ τον καλοστημένο Πλατανιά. Θα αγχωνόταν όσο περνούσε η ώρα και δεν θα ‘βρισκε διάδρομο στην εστία. Και πιθανότατα θα τα ‘βαζε με την τύχη του που το δοκάρι (σε σουτ του Κάτσε) και η αστοχία (σε απίστευτη ευκαιρία του Σαλπιγγίδη) θα του στερούσαν το προβάδισμα.

Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου