24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

.....2.000 αγωγές απόστρατων αστυνομικών κατά του Ελληνικού Δημοσίου




Τουλάχιστον 2.000 αγωγές απόστρατων αστυνομικών κατά του Ελληνικού Δημοσίου, μόνο από την Βόρεια Ελλάδα, αναμένεται να κατατεθούν το αμέσως επόμενο διάστημα. 

Οι αγωγές αυτές στρέφονται κατά ..

του υπουργείου Οικονομικών το οποίο δεν έχει συμμορφωθεί με την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας το οποίο έχει κρίνει παράνομες τις περικοπές σε μισθούς και συντάξεις των ενστόλων, από τον Αύγουστο του 2012 και μετά και διατάσσει την αποκατάστασή τους και την επιστροφή των περικοπών αναδρομικά στο σύνολό τους. 

Σχεδόν βέβαιο είναι ότι όταν με το καλό εκδικαστούν οι αγωγές αυτές, θα τις κερδίσουν, όμως η εμπειρία με τους εν ενεργεία συναδέλφους τους έδειξε ότι η Κυβέρνηση δεν ανταποκρίνεται στις επιταγές της Δικαιοσύνης. 

Σε αυτήν την «μαύρη τρύπα» επιχειρεί τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ να αλιεύσει ψήφους ενστόλων, με μια «επίθεση φιλίας» που έχουν ξεκινήσει τα στελέχη του προς το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου