24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Στέλλα Τσιούχα...Διεκδικώ την ψήφο σας



Η Στέλλα Τσιούχα, με καταγωγή από το Δίον Πιερίας, δηλώνει πρώην υπάλληλος της Διεύθυνσης Υγείας και Πρόνοιας της (πρώην) Νομαρχίας Πιερίας και δημοσιογράφος. Α! και «απογοητευμένη από το σάπιο σύστημα». 
Δεν έχει χειμερινό...

(!) ταγεράκι και δυσκολεύεται να στηθεί σε ένα φωτογραφείο, ανασύρει από το συρτάρι της στιγμές από παλιές φωτογραφήσεις της. Τότε που δούλευε ως μοντέλο. Δεν έχει εκλογικό κέντρο και κάνει τον προεκλογικό της αγώνα και μέσω του Facebook. «Σας αγαπώ γιατί είμαστε αδέλφια», έγραψε...






Θαύμαζε τον Σταύρο Θεοδωράκη που «γύριζε από άκρη σε άκρη την Ελλάδα με ένα σακίδιο», έτσι έγινε εθελόντρια στο Ποτάμι, και σήμερα είναι υποψήφια βουλευτής στην Πιερία. Επειδή ωστόσο, όπως λέει, δεν έχει χειμερινό (!) ταγεράκι και δυσκολεύεται να στηθεί σε ένα φωτογραφείο, ανασύρει από το συρτάρι της στιγμές από παλιές φωτογραφήσεις της. Τότε που δούλευε ως μοντέλο.



Ετσι ρίχνεται στον πολιτικό στίβο «για να μην επαναλάβουμε το ίδιο λάθος και στηρίξουμε κυβερνήσεις που μας οδήγησαν στην κακομοιριά και στη ζητιανιά».

Βγαίνει από τα ρούχα της και φωνάζει: «Διεκδικώ την ψήφο σας για να γίνουμε μια δυνατή φωνή και όλοι μαζί να βοηθήσουμε για να θεραπεύσουμε ό,τι αρρωστημένο δημιούργησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις. Και να οδηγήσουμε τη χώρα εκεί που πρέπει, στην κορυφή της Ευρώπης».



Η Στέλλα Τσιούχα δεν έχει εκλογικό κέντρο και κάνει τον προεκλογικό της αγώνα και μέσω του Facebook. «Σας αγαπώ γιατί είμαστε αδέλφια», έγραψε την προηγούμενη Δευτέρα, σημειώνοντας ότι «δεν επιδιώκω την πολιτική καριέρα, που έχει γίνει επάγγελμα», αλλά δυο μέρες μετά ασχολήθηκε με κάτι διαφορετικό? τον Αγιο (πλέον) Παΐσιο.



 «Αυτός ο γέροντας που μίλησε για τα σημεία των καιρών, επίσημα πια στην κατηγορία των αγίων? δυστυχώς δεν είχα την τύχη να γνωρίσω αυτή την άγια μορφή από κοντά, αλλά πολλοί γνωστοί και φίλοι μου είδαν και άκουσαν τα σοφά λόγια από τον πεφωτισμένο αυτόν άγιο του αιώνα μας», έγραψε στην προσωπική της σελίδα. Η εντυπωσιακή, ξανθιά Κατερινιώτισσα υπόσχεται να χρησιμοποιήσει στις εκλογές «κυρίως τη φυσική μου παρουσία στον τόπο» και θέλει να προφέρει «με όποιον τρόπο στη χώρα μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου