24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Σάββατο

Χάκαρε τους υπολογιστές του πανεπιστημίου για να πάρει μεγάλο βαθμό!



Στη φυλακή βρέθηκε ένας 25χρονος φοιτητής στο Μπέρμινχαμ της Μεγάλης Βρετανίας, ο οποίος χάκαρε το σύστημα του πανεπιστημίου στο οποίο φοιτούσε, για να δώσει στον εαυτό του καλύτερο βαθμό πτυχίου! 

Ο Ιμράν Ουντίν, φοιτητής... στο τελευταίο έτος του τμήματος Βιο-Επιστήμης, χρησιμοποίησε ένα κατασκοπευτικό μηχάνημα πληκτρολογίου, το οποίο είχε τοποθετήσει σε διάφορους υπολογιστές του πανεπιστημίου, προκειμένου να υποκλέψει τους κωδικούς που χρησιμοποιούσε το προσωπικό.

Αφού τα κατάφερε, στη συνέχεια, ανέβασε τους βαθμούς πέντε συνολικά μαθημάτων του, βελτιώνοντας κατά πολύ τον τελικό βαθμό του πτυχίου του! Η απάτη του υπέπεσε στην προσοχή δύο ανθρώπων από το προσωπικό, οι οποίοι έκαναν μια αναβάθμιση ρουτίνας σε έναν υπολογιστή του πανεπιστημίου κατά τη διάρκεια διάλεξης. Έπειτα από έλεγχο, το μηχάνημα εντοπίστηκε σε τρεις ακόμα υπολογιστές.

Ο Ιμράν, ο οποίος είναι παντρεμένος, παραδέχτηκε ότι παραβίασε το σύστημα και του ορίστηκε ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου