24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

....σκοτώθηκε το Σάββατο από χιονοστιβάδα υψηλόβαθμο στέλεχος της Google




Ο Νταν Φρέντινμπεργκ, υψηλόβαθμο στέλεχος της Google σκοτώθηκε το Σάββατο από χιονοστιβάδα που προκλήθηκε στο όρος Έβερεστ εξαιτίας του καταστροφικού σεισμού που έπληξε το Νεπάλ, όπως ανακοίνωσε..
η εταιρεία. Ο Φρέντινμπεργκ, μαζί με άλλους τρεις εργαζόμενους στη Google, είχαν ξεκινήσει για να κατακτήσουν την ψηλότερη κορυφή του κόσμου. Οι τρεις συνάδελφοί του σώθηκαν, διευκρίνισε στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Λόρενς Γιου, ένας εκπρόσωπος της εταιρείας. 


Ο Φρέντινμπεργκ ήταν από τα παλαιότερα στελέχη της εταιρείας και ήταν επικεφαλής της υπηρεσίας προσωπικών δεδομένων της Google X, ενός ερευνητικού τμήματος της Google που εδρεύει στο Μάουντεν Βιου. Σύμφωνα με την αδελφή του, τη Μέγκαν, έχασε τη ζωή του καθώς υπέστη βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση. "Η ψυχή και το πνεύμα του θα ζουν μαζί μας", ανέφερε σε ανάρτησή της στο Instagram. 

Ο Φρέντινμπεργκ ήταν έμπειρος ορειβάτης και είχε ξεκινήσει για την κορυφή των Ιμαλαΐων με μια αποστολή που οργάνωσε η εταιρείας Jagged Globe. Η εταιρεία αυτή επιβεβαίωσε τον θάνατό του διευκρινίζοντας ότι άλλα δύο μέλη της ομάδας τραυματίστηκαν αλλά η ζωή τους δεν διατρέχει κίνδυνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου