24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Σάββατο

24 ώρες καύση λίπους χωρίς δίαιτα!






Αντί να παραπονιέσαι ότι παχαίνεις επειδή έχεις κακό μεταβολισμό...


μάθε πώς μπορείς να τον μετατρέψεις σε… καυστήρα που καίει λίπος 24 ώρες το 24ωρο και πράξε αναλόγως…


Για να χάσεις σωματικό βάρος, πρέπει να προσλαμβάνεις λιγότερες θερμίδες από όσες χρειάζεσαι – άρα η απώλεια βάρους είναι πρωτίστως θέμα ελέγχου των ποσοτήτων φαγητού. Για να ενισχύσεις, όμως, το μεταβολισμό σου, να αυξήσεις τις καύσεις και να χάσεις κιλά λίπους ειδικά κι όχι απλώς βάρος γενικά, δεν αρκούν τα απλά μαθηματικά.

 Εκτός, δηλαδή, από τον περιορισμό των ποσοτήτων που διασφαλίζει το θερμιδικό έλλειμμα, θα πρέπει να κάνεις και μερικά πράγματα ακόμα σε καθημερινή βάση και με μακροπρόθεσμο ορίζοντα.
Ξεκίνησε με το τεστ

Καλή φυσική κατάσταση και καλός μεταβολισμός είναι αχώριστο δίδυμο και το αντίστροφο.

Κάθισε αναπαυτικά, πάρε μια βαθιά ανάσα, βγάλε τον αέρα που πήρες, κράτησε την αναπνοή σου και κατόπιν διάβασε δυνατά, γρήγορα, καθαρά και απνευστί την παράγραφο που ακολουθεί:

«Τα παραπανίσια κιλά βάρους και το περιττό λίπος που έχω φορτωθεί δεν το πήρα ξαφνικά από τη μία ημέρα στην άλλη και μόνο γι' αυτό είναι τουλάχιστον παράλογο να θέλω να τα χάσω με προσπάθεια μίας ημέρας ή μίας εβδομάδας».
Αποτελέσματα - Ενέργειες

Αν κατάφερες να διαβάσεις ολόκληρη την παράγραφο χωρίς να κομπιάσεις σε κανένα σημείο, χωρίς να κουραστείς και χωρίς να πάρεις καμία επιπλέον ανάσα, τότε η οξυγόνωσή σου είναι τουλάχιστον μέτρια και αυτό που χρειάζεσαι για να δώσεις ώθηση στην καύση λίπους είναι κάποιες μικρές αλλαγές στη διατροφή σου και λίγη περισσότερη γυμναστική.

Αν δεν τα κατάφερες, αν η φωνή σου στην εκφορά του λόγου «ράγισε», η έντασή της χαμήλωσε, σταμάτησες για να πάρεις εισπνοή ή μόλις τελείωσες το διάβασμα, σε έπιασε βήχας ή ένιωσες ότι οι σφυγμοί σου ανέβηκαν ψηλά, τότε η φυσική σας κατάσταση είναι μάλλον κάτω του μετρίου. 

Επομένως, πρέπει να γίνεις σωματικά πιο δραστήρια και συγχρόνως να αλλάξεις αρκετές από τις τωρινές διατροφικές σου συνήθειες, αρχίζοντας από τις πλέον εφικτές και σταδιακά περισσότερες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου